MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Každý sprostej jak dlaždič ...to nesvádějte na prezidenta Zemana že jste tak sprostý ...kolik z Vás vědělo o Hovorech z Lán kdyby tomu nenásledovala mediální masáž.... a že se tady někteří jedinci vyjadřují jak se vyjadřují ktomu není co dodat...když se nevyřvou na fotbale musí se alespoň vydadlovat tady...že se nehází špína na politiky co se předvádějí v parlamentu???Jsou to činitelé jako prezident,ale někomu najednou mluva nevoní,přitom doma nebo v hospodě to každý používá...jděte mezi děti na základku jak se baví....za to může Zeman???Za to může Vaše výchova tak to neházejte na prezidenta....a zameťte si před svým prahem....
Bych to klidně podepsal
ale už jste si někdo ověřili, komu tyto stránky (PETICE24.COM) patří, kdo je spravuje a kdo má kdispozici všechna vaše data, díky podpisu? Na kontaktu se mi žádný majitel či správce neukázal.
.com, to mě navedlo, tak jsem zapátral. A ejhle, v Česku to vůbec není, nějaké Oulu, severská exotika ve Finsku. Znáte někdo jakéhosi SAMPPA REHU nebo je to firma? Já ne a tudíž svoje data uvedené osobě podpisem nedaruji.
Viz link na registranta - http://whois.smartweb.cz/object/petice24.com/
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#11: - Re: Podporuji pana prezidenta
Obrázek o Pussy Riot ať si každý udělá sám
Re:
Klííííd... Ty ještě nevíš co chceš! A že zdravíme všechny "PUSSY" z baráku! :-D
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Sprostého prezidenta Zemana nepodporuji. A to nechodím do pražských kaváren.
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#993: kocmannka - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Já pana Prezidenta volila a nelituji toho. Ještě tak šoupnout na hrad toho uchrápaného Rakouského knížete ne, to by byla šlupka :-D
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#2281: - Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Kadlovi miláčci ..
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Podporují ho i jiní burani. Pár se,jich, bohužel, objevilo i na protizemanovské straně barikády, kde se dřív mluvilo slušně. Těm tedy nerozumím.
Podporuji MZ
Lide volili mensi zlo a volili spravne
Pravy obraz hulvata Karla Schwarzenberga
Obrázek o Pussy Riot ať si každý udělá sám
Re:
#2227: Studentka Filosofické fakulty Masarykovy univerzity -
To, že jste mu dala hlas je vaše svobodná vůle a vaše rozhodnutí, které plně respektuji . Ale myslím si, že prezident by měl v první řadě hájit zájem občanů této republiky ( mám na mysli bezpečnost této země, které rozhodně nepřidaly výroky pana Zemana na adresu muslimů) a v neposlední řadě by měl svým chováním a výroky dobře tuto zemi reprezentovat. Já jsem volil člověka, který je diplomat a ve světě velmi uznávaný. Pod svůj názor se narozdíl od vás podepisuji, jelikož si myslím, že se nemám za co stydět.
Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#2287: - Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Tahle petice je o jitrnici z hradu Zemanovi... Najdi si nějakou o KS...;-)
| This discussion has been closed. |