MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Já osobně jsem mu v druhém kole dala hlas, a teď vím víc než tehdy, že jsem dobře udělala. Touto peticí mě urážíte! Zeman je sice kontroverzní a občas moc upřímný, ale raději prezidenta, který neodpovídá úzkoprsým normám chování (které se snaží diktovat lidé, co se napijí kolikrát víc než on), než bezpáteřní podporovatelé zájmů USA a dalších.
Ať si to chcete, nebo nechcete přiznat, EU a USA se v Ukrajinském konfliktu zastaly strany "diktatury a následné genocidy rusky mluvících obyvetel". Na to je milion důkazů, které jen vy ignorujete. Mluvila jsem s lidmi, kteří na separatistickou (Novoruskou) stranu jezdí, takže vím o čem mluvím!
HANBA!
Re: Re: Re:
Tak to je mi tě líto, že si za svůj život stále panic a stále si neviděl žádnou kundu. Ani na internetu kde je toho mraky a hlavně ve 21.století. Nechceš poslat nějaký peníze a kontakt na Schwarzenberga, ten zná prý solidní kurvy. viz taková Vopěnková. Chudáčku jeden malinkej...
Re: Re: Re: Re:
Budete se diviti co jsem za svůj život už četl............., bohužel mu z ruky žerete a co je horší, ani o tom nevíte.
To si přeci soudný člověk nemyslí... Spíše než o petici jde o manifest proti nabobřelému arogantnímu zemákovi, který dělá jen ostudu.
Re:
#2227: Studentka Filosofické fakulty Masarykovy univerzity -
Vážená studentko, než se pustíte do diskuse, tak si laskavě nejdřív nastudujte zdroje. Jsem taky absolvent filosofické fakulty, tak vím, že tohle se tam učí...
A pak teprv něco povídejte o "genocidě rusky mluvících obyvatel".... Nojo, ale vy jste mluvila s lidma, co jezdějí na "Novoruskou" stranu, takže máte jasno.... nojo,tak to je marný., vás nikdo nepřepře, "vas nědogoňat", jak se v Rusku už dlouho zpívá. "Samoj balšoj v mire i vtaroj v Jevropě", jak víme. tak totam bylo vždycky...
Podporuji pana prezidenta
A sluníčkoví pravdoláskaři, užívající pouze slova "nýbrž a jelikož" ať klidně puknou vzteky. Lidi vzpamatujte se, to vám opravdu stačí mediální kampaň, abyste začali slinit jako psi pana Pavlova, když před ně postavil žrádlo?
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
Ale tebe vynechal a to tě žere, že si stále panic, chápu.
Re: Podporuji pana prezidenta
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
Pokud bude znovu kandidovat, znovu dostane hlas, ačkoli je dost oblastí, kde s ním nesouhlasím. Dvě hlavní a spolu související - xenofobie z Islámu pana prezidenta a podpora agresí v cizích zemích v rámci NATO.
| This discussion has been closed. |
#2210: aMADEUS - Re: Re:
Myslíte jako kdo že je stádo? My petenti? My, co nám vadí hulvátství? -Řeknu to jasněji - my mu z ruky (nebo odkud) nežereme, my jsme se jeho falešnou ůlidovostí" omámit nenechali.
Poslední dobrá věc, co Zeman napsal, byl článek v Technickém magazínu v roce 1989 (to Vy jste ale nejspíš nečetl)...
Kurnik, to nám ten jednostránkový článek ale přišel draho...!