MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
Máte naprostou pravdu. Místo toho aby se média zajímala proč se Panu prezidentovi nelíbí služební zákon, budou média a lidé, kteří chtěli na hradě Kárla pouštět jedovaté výblitky.A pro všechny, kterým je z pana prezidenta špatně doporučuji si vzít prášek, nebo stačí prst do krku.
Doufám však, že většinu jeho voličů toto přivedlo k úpřimné lítosti nad svou volbou!!
Re: Re: Re: vulgarita je zástupná
#72: Tomáš - Re: Re: vulgarita je zástupná
Ano, to je ta naše demokracie. Až na pár výjimek lidé chtěli volit MENŠÍ ZLO. Těžko můžeme spekulovat o tom, jak by vypadal Karel Schwarzenberg jako prezident České Republiky. Lidé ho nezvolili především kvůli tomu, že neumí dobře česky a je to starší a unavený pán. To, proč ostatní nechtěli na Hradě Zemana je zřejmé.
To, že Zeman vyhrál jen díky tomu, že VĚTŠINA NECHTĚLA spícího knížete je opravdu smutné.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná
#980: - Re: Re: Re: vulgarita je zástupná
nejde o to jestli je někdo unavený ale spíš co říká a co koná
viz zeman ožralej na různých veřejných vystoupení,čína atd atd
Dost
Miloš Zeman nesmí zůstat v čele republiky do konce mandátu. Nevolil jsem ho, ale i mnoho těch co mu hlas dali, tohle snad nečekali. ProRuský aktivista v čele státu s vulgárním slovníkem k tomu, nesmí být prezidentem ! Ti co ho hájíte, hájíte slepě svojí volbu prezidenta, trochu to chápu, ale toto už je příliš. PRYČ SE ZEMANEM !!!
Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
#34: - Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
Vzdyt ty jsi hulvat take,uz podle toho co pises.Zamet si pred svym prahem a nepoukazuj na druhy.
Re: Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
#977: Mirek - Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
Prst do krku není třeba, stačí si ještě jednou pustit Zemanovo interview v Číně a Hovory z Lán... ;)
Re: Re:
to si ani nemusel/a psat ze ho budes volit znova, dle tveho vyjadrovani je uplne jasne ze patris do stejneho pytle jako on...
Pokud si dobře pamatuji, ve volbách Zeman uspěl mimo velká města. Kolik lidí na venkově má internet? Manifestace bude určitě účinnější.
Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#14: Weru - Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Je zvláštní, že pouze jeden člověk z mého okolí volil MZ a tak si stále pokládám otázku, jak je možné, že je prezidentem, když ho nikdo nevolil? Já jsem volila pana knížete, protože to je člověk na úrovni a nepotřebuje politiku dělat pro prachy!!!!
Miloš nazval věci pravými jmény. Kdyby tohle řekl Váš oblibenec Šláfenberg, tak by byl určitě nechutně noblesní. Ta vaše pravdoláskařská hysterie je k smíchu .
Zeman aspoň hájí ekonomické zájmy naší země a to se o tom Vašem Šláfenbergovi říct nedá, naopak jako ministr zahraničí, škodil jak se dalo.
| This discussion has been closed. |