MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#113826 Myloš jede v tobogánu do karusele, cestou se snaží amnestovat spolupachatele.....

2017-08-30 06:56

Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět, milníky se také mohou různě prohazovat, může přijít Zeman-Babiš makroamnestie před zhoršením zdarvotního stavu atp. :-).

 To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst


Nepřihlášený uživatel

#113827 Re: Myloš už jede v tobogánu do karusele a cestou se snaží amnestovat spolupachatele.....

2017-08-30 06:59

#113826: - Myloš už jede v tobogánu do karusele a cestou se snaží amnestovat spolupachatele..... 

 Myslíš, že ty tvoje debilní tapety někdo čte, ty debile? :-)))


Nepřihlášený uživatel

#113828 Co na včerejší výhrůžky firmě FAU finanční správou vlastně říká Lenička z karuselu Agrofert?

2017-08-30 07:00

 

Mluvčí Generálního finančního ředitelství Gabriela Štěpanyová uvedla, že finanční správa obratem o zbavení mlčenlivosti společnost FAU požádala. "Není-li medializace této kauzy zcela účelová, pak lze věřit, že firma FAU to ve vlastním zájmu učiní a umožní veřejnosti seznámit se rovněž s argumenty finanční správy," uvedla mluvčí.

Právník společnosti FAU Alfréd Šrámek žádosti vyhověl a zaslal zproštění mlčenlivosti vůči všem médiím. Zproštění se týká ministra financí Ivana Pilného, jeho předchůdce Andreje Babiše a všech finančních a celních úřadů.

....Už Lenička obdržela pozvánku na Hrad? Ištván tam tehdy ochotně přiletěl na Komárovi :-). 


Nepřihlášený uživatel

#113829 Re: Re: Myloš už jede v tobogánu do karusele a cestou se snaží amnestovat spolupachatele.....

2017-08-30 07:01

#113827: - Re: Myloš už jede v tobogánu do karusele a cestou se snaží amnestovat spolupachatele..... 

 Ty určitě a je to velmi dobře :-), neb ti možná dojde, že je to třeba popis budoucí reality Myloše a jeho směrování do karusele :-). 


Nepřihlášený uživatel

#113830 Re: Re: Re: Myloš už jede v tobogánu do karusele a cestou se snaží amnestovat spolupachatele.....

2017-08-30 07:03

#113829: - Re: Re: Myloš už jede v tobogánu do karusele a cestou se snaží amnestovat spolupachatele..... 

 Tak na to zapomeň, ty debile. Vždyť se to ani číst nedá, ty píšeš jako mentál. :-)))


Nepřihlášený uživatel

#113831 Re: Re: Re: Re: Myloš už jede v tobogánu do karusele a cestou se snaží amnestovat spolupachatele....

2017-08-30 07:06

#113830: - Re: Re: Re: Myloš už jede v tobogánu do karusele a cestou se snaží amnestovat spolupachatele..... 

 Tak když to nečteš, proč to kritizuješ? Jsi snad idiot jako Miloš Zeman s jeho idiotským blábolením o panu Peroutkovi? 

To se od vás voličů Miloše Zemana opravdu očekává jen tupá hloupost přikyvování Zemanovým lžím? 


Nepřihlášený uživatel

#113832 Tak se ukaž Ivánku z ANO StB, jak velké máš koule :-), to byl panečku fičák, to jsi nečekal :-)

2017-08-30 07:08

 

Šetření nahrávky s Babišem může začít, firma FAU zbavila mlčenlivosti finanční správu, šéfa ANO i Pilného

 

  • Opavská firma FAU zprostila prostřednictvím svého advokáta Alfréda Šrámka mlčenlivosti finanční správu, která čelí podezření, že firmu chtěla účelově zlikvidovat.
  • Správa tak nyní může zveřejnit podrobnosti k případu a ke svým krokům.
  • Firma loni skončila v insolvenci a později v konkurzu.

Doufám, že zítra bude vše k případu zveřejněno, všechny dokumenty finanční a celní správy budou plně veřejné a k dispozici všem občanům, neboť firma je stejně zlikvidována a tedy hodnotu má jen to, jak to finanční úřad provedl, na čí příkaz a jakými zákonnými normami se přitom oháněl. 


Nepřihlášený uživatel

#113833 ANO StB je legrační partička, nedivím se učitelům....

2017-08-30 07:11

 

 

Bez zvýšení schodku rozpočtu na lepší platy učitelů nebude, tvrdí Pilný. Učitelé a akademici chystají protest

  • Učitelé chtějí v pátek upozornit na kritickou situaci ve školství a přimět vládu, aby schválila navýšení učitelských platů a rozpočtu vysokých škol.
  • Podle ministra financí Ivana Pilného (ANO) ale není možné těmto požadavkům vyhovět, pokud vláda zároveň neodsouhlasí zvýšení rozpočtového schodku.
  • Rozhodnout by se mělo na jednání koaliční rady v pondělí 4. září.

......neboť ANO StB tvrdilo a hlavně to tvrdil Bureš či Babiš vlastně oba najednou, že se v ČR rozkrádají stovky milard ročně. Jen v pohonných hmotách to prý měly být desítky miliard ročně. 

Dnes růst výběru daní ani není schopen kopírovat růst HDP a vlastně ani nikdy nekopíroval. Přebytek zajistil mimořádný příjem dotací z EU ve výši 60 mld. nad obvyklý rámec, Babiš překontroloval 30 000 faktur ve státní správě za psledních 25 let a nenašel jedinu ukradnou korunu a utratil na to stovky milionů korun. 

Na koho tedy Babiš podal trestní oznámení? Že na nikohoko? Tedy to byl celé jen blábol, nesmysl či ÚČELOVKA? Kde je dnes konec Wagenknechta? Stále tři roky připravuje trestní oznámení? Situace dnes vypadá ale úplně jinak, policie žádá Sněmovnu, aby Babiše s Faltýnka vydala k trestnímu stíhání. 

Babišův audit: u faktur za 16 miliard korun se nenašla veřejná zakázka

5. června 2014  10:30, aktualizováno 17:57
 
Kontrola v šesti resortech, které řídí hnutí ANO, ukázala, že u faktur za 16 miliard korun nelze vůbec najít veřejnou zakázku. Takových případů se kontrolou našlo víc než 1 200. Ministr financí Andrej Babiš řekl, že se už připravují i trestní oznámení. "Jsou poradenské smlouvy, které nemají žádné plnění," zmínil Babiš.
 
Ale pro voliče ANO StB je Andrej Babiš svatý Bureš dítě z Maconu :-)

Nepřihlášený uživatel

#113834 Andrej je takový celý "voľaký zmetený" - v době, kdy Finanční správa firmu FAU likvidovala.....

2017-08-30 07:15

Bývalý ministr financí Babiš dnes v reakci na krok firmy uvedl, že považuje zproštění své osoby mlčenlivosti za nesmysl. „Já už nejsem ministr a nikdy jsem nebyl šéf finanční správy. Já s tím nemám nic společného, to je zase nějaká provokace,” řekl.

.....byl Andrej ministr financí s přímou odpovědností za Finanční správu. Andrej má takové zvláštní představy o životě. Dnes už není mnistrem financí, tak si myslí, že je vše "promlčeno", že se ho to netýká a to i přesto, že na jeho postu sedí jeho spolupachatel Pilný taktéž z ANO StB, které Babiš či Bureš vlastně oba předsedají :-). 


Nepřihlášený uživatel

#113835 Janeček nepřipravil zprávu na dnes na ráno? Proč ne? FAU jej zbavila mlčenlivosti okamžitě, ......

2017-08-30 07:48

Finanční správa může promluvit o tom, jak „klekla” na FAU. Firma ji zprostila mlčenlivosti

Společnosti FAU v úterý vyhověla finanční správě, která ji požádala společnost o zbavení mlčenlivosti. Bez tohoto kroku nemohl úřad komentovat detaily o případu spojovaném v posledních dnech s exministrem financí a lídrem ANO Andrejem Babišem. Finanční správa čelí kvůli uniklé nahrávce podezření, že se na Babišův pokyn pokusila firmu účelově zlikvidovat.

....měl na to celé odpoledne, večer a noc a navíc Janeček vyhrožoval, že může kdykoliv prokázat, že Finanční správa postupovala správně a dnes je ráno 9:50 a Janeček je někde zalezlý jako Lenička z karuselu Agrofert.  

Je to velmi podivná partička ANO StB na MF, Janeček skryté ANO StB na Finanční správě  a Lenečka vrchní státní zástupkyně jako že ne z karuselu Agrofert. 

Multikulturní obohacení

#113836

2017-08-30 08:22

 

 

Křesťanskou holčičku svěřili muslimským pěstounům. Měla se učit arabsky a nejíst vepřové

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113837 Půl milionové ruské město bez vodovodů v domech?

2017-08-30 08:22

I Rusové se diví, proč je tolik slávy okolo pouliční pumpy v Tomsku

Starosta sibiřského Tomsku a šéf městského sněmu za velké slávy zahájili provoz pouliční pumpy či spíše pítka, které má životadárnou tekutinou zásobovat obyvatele dvou přilehlých ulic. Nahradit má cisterny, přijíždějící dvakrát v týdnu.

Rusko je opravdu země, kde se možná stává naprosto nemožným. Ale třeba je to jen hloupý žert :-) ani se takvé věci, že nemají vodovodní řad ve městě s 500 000 obyvateli ani nechce věřit.

To by to město smrdělo snad až do vesmíru.

Je ale pravda, že ruské lágry to byl opravdu tak odporný smrad, že se to opravdu nedalo vydržet. Každý rusák tím byl nasáklý a poznali se tedy i po čichu i ve smradlavém paňťáku a i když byli v "civilu" v jejich kožených kabátech s beranicemi a podivně ostříhanými hlavami. Ženy s neodolatelnými debilkami v barvách zvýrazňovačů a neodolatelnými zlatými zuby a samozřejmě opět nevkusnými koženými kabáty roztodivných stříhů. 

Bělobrádek

#113838

2017-08-30 08:29

Vašek Veškrna chcípl


Nepřihlášený uživatel

#113839 Re:

2017-08-30 08:30

#113836: Multikulturní obohacení -  

 Co to je zase za blábol? Jak se pozná křesťanská holčička? Čím se odlišuje? Že má na čele vytetovaný křestní list? 


Nepřihlášený uživatel

#113840 Re:

2017-08-30 08:31

#113838: Bělobrádek -  

Bělobrádek

#113838

2017-08-30 08:29

Vašek Veškrna chcípl

 

Každý extrémismus je deviace a tedy i ten tvůj. Tedy jsi především deviantem a až pak vše ostatní. 


Nepřihlášený uživatel

#113841 Re: Půl milionové ruské město bez vodovodů v domech?

2017-08-30 08:33

#113837: - Půl milionové ruské město bez vodovodů v domech?  

 Drž hubu, jinak tě pošleme bydlet do BruSSele!


Nepřihlášený uživatel

#113842 Re: Re: Půl milionové ruské město bez vodovodů v domech?

2017-08-30 08:35

#113841: - Re: Půl milionové ruské město bez vodovodů v domech?  

 :-) ale tečou ti nervy ruský trotle :-)


Nepřihlášený uživatel

#113843 Pelikán je nejspíše v ptačím hnízdečku Andreje jako doma :-)

2017-08-30 08:55

Poslanci volají po odvolání Pelikána kvůli vyjádření ke kauze Čapí hnízdo

 
K vyvození osobní odpovědnosti vyzval ministra spravedlnosti Roberta Pelikána z ANO na mimořádném jednání ústavně-právního výboru Sněmovny poslanec Jan Farský z hnutí STAN. Poslanci TOP 09 i ODS žádají jeho odvolání. Výbor se sešel kvůli Pelikánovu vyjádření, že policie před volbami snahou stíhat šéfa ANO Andreje Babiše pracuje na politickou objednávku.

Nepřihlášený uživatel

#113844

2017-08-30 08:59

Xenofobové jsou menťáci!


Nepřihlášený uživatel

#113845 Re:

2017-08-30 09:00

#113838: Bělobrádek -  

 A ty jsi senil nad hrobem?


Nepřihlášený uživatel

#113846

2017-08-30 09:39

Není možné nadále tolerovat to multikulturní, protinárodní a proimigrační zlo!


Nepřihlášený uživatel

#113847 Re: Zeman se sám vyobcoval z českého národa.

2017-08-30 09:48

#113846: -  

 Představa, že existuje monokulturní prostředí je absurdní. Z toho co o světě víme, nikdy nic takového nikdy neexistovalo a ani v zaniklých civilizacích ani v těch v které dodnes existují. 

Tedy volání po monokulturním prostředí je hloupost, nemá to žádný smysl a je dopředu jasné, že monokultní prostředí nemá žádnou šanci na existenci. 

Důležité je také definovat, co si pod pojmem monokulturní prostředí představuješ a co tvé heslo o multikulturním, protinárodním a proimigračním zlu vlastně chceš říci.

Je dobré říci, co si vlastně představuješ po pojmem národ, neb Miloš Zeman s připnutou oranžovo černou stuhou v Kremlu s ruskou kravatou na krku při inauguraci do pozice prezidenta ČR se jeví jako věc absurdní a tedy Miloš Zeman z tohoto pohledu dokonce ani nemůže býti Čechem, sám se z českého národa jeho jednáním vyobcoval. 


Nepřihlášený uživatel

#113848

2017-08-30 09:56

Dnes rano na bulvaru CT24 byl nejaky porad, kde odpovidal novinar propusteny z iDnes kvuli kauze odposlechu a uvedl tyto zasadni informace:1) inkriminovana nahravka jakehosi spolku "Sumak" je audiomontaz, coz dolozil casovym nesmyslem jejiho vzniku 2) na komisi vedene tim obtloustlym strejcem z TOP0,9 se spis dotazoval on, proc z komise do medii jde neco, co on nikdy nerekl a neni pravda. Dale uvedl, ze asi clenove komise si rekli dopredu noty, co budou prezentovat jako zavery "vysetrovani".. Ten propusteny novinar byl viditelne nesvuj z toho, ze se nechal vmanipulovat do neceho spatneho a muze to mit pro nej fatalni dusledky. Svou vypovedi zcela zaskocil bulvarniho komentatora CT24, ktery takove odpovedi necekal a mel pripravene dotazy jeste vice poskozujici sefa ANO. Jak je videt, jedna politicka "bublina" asi splaskla a mela za cil pouze znicit uspesnou politickou konkurenci bolseviky z "tradicnich stran", ktere mozna po podzimnich volbach budou odstrizeny od moci a penez. Ale tak to tady chodi, brainwashing volicu tesne pred volbami ma zakryt prusvihy od r.89 dvou hlavnich partaji s jejimi klony, ktere se doposud stridaly u vesla a bylo jedno, jestli tam sedi ptak nebo ruze. 


Nepřihlášený uživatel

#113849 Re: Zeman je na tobogánu do karusele.....

2017-08-30 10:04

#113848: -  

 On zná datum vzniku nahrávky? Odkud?  Co to je za strašný bláboly?

U nahrávek dosud není možné zjistit kdy vznikly. Pouze z reakce Andreje Bureše jde usuzovat na to, že jsou nahrávky autentické, přestože se slovně tváří, že je to jakási montáž, z celé dikce jeho reakcí je spíše možné usuzovat na to, že je to velmi autentické a dokonce se i vcelku odhadnout, že si nahrávky pořizoval sám Andrej, ale dostaly se tam, kam neměly. 

Řekl bych, že byl Andrej velmi dobře svými "poradci" informován, že autentičnost nahrávek jde velmi dobře zjistit a že tedy nemá smysl, pokud autentické jsou to popírat, může akorát poukazovat na to, že jsou to věci vytržené z kontextu a to také dělá, byť o tom mluví jako o "stříhání" :-)


Nepřihlášený uživatel

#113850 Nepřispůsobivá pražská kavárna

2017-08-30 10:10

Není pochyb o tom, že havloid je parazitický druh.