MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#11051: chartista - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Mám dva semestry vokovický sorbony , ale byla ne mě bohužel moc vysoká ... A ty ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"...
Pravda je jenom jedna.
Na začátku věty se píše s velkým "P", jinak s malým.
Asi jste ve škole moc pozor nedával...
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
#10948: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
Podle http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Fohl%20Fohlov%C3%A1/hustota/ je jich deset,ale beru to,že to nemusí být pravda...a navíc je to úplně jedno kolik...šlo spíše odlehčit tuto diskuzi....já se totiž řídím heslem od pana Wericha ...Smích chytré lidi léčí a jen blbce uráží....a pokud nejde o život jde o h....
Re: Re: Petice "zajistěte lidem práci "
A jsme zase u toho. Volíme toho, kdo nám zajistí, kdo se o nás postará, kdo nám za nicnedělání dá víc, kdo...
Lidem, kteří nechtějí pracovat, práci nezajistí nikdo a ti, kteří chtějí, zajistí si ji sami.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
#11017: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
Nepíši teď odpověď panu Skácelovi, ale ostatním účastníkům diskuze:
Všimněte si, že když pan Skácel nemá čas používat Wikipedii, Ctrl A, Ctrl C a Ctrl V, odpovídá jeho písemný projev frekventantovi pomocné školy.
Publikovat předem připravené, odkudsi ukradené, z uceleného textu vytržené fragmenty a zde je presentovat bez udání pramene, to je parketa pro plagiátora.
A všimněte si, jak už náš "květomlůvek" saha po vulgarismech.
Inu, konečně ukazuje svoji pravou tvář.
Re: Re: Petice
#11045: chartista - Re: Petice
souhlasím...jste "moje krevní skupina"....
Už mně to nebaví, přeji Vám všem bez rozdílu příjemný podzimní den.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
#11038: chartista - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
Omlouvám se Vám.
P.S: Byla to moje politická chyba vážení spoluobčané.
O co, že tohle nesvede ani prezident této země?
Jak říká klasik: Zatloukat, zatloukat, zatloukat...
P.S. ...a já za něj dodám, protože nebyl naštěstí politik: ...jen se proboha neomluvit...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo
Bude stačit jen obsah, netvrdil jsem, že nemám chyby.
Taky vím, co je Pravda s velkým "P", protože jsem do školy chodil. Taky vím, že v českém jazyce se v oslovení píše Vám a Tebe, prostě stará škola...
Nicméně "ten" Prezident České republiky, nejvyšší ústavní činitel, ve smyslu Ústavy České republiky, je vulgární opilec. A to je bohužel Pravda, pravdoucí.
Jedna, ta jedna, jediná a nevyvratitelná. Bohužel...
Re: Re: Re: Petice
Zdravím Vás a přeji hezký pohodový podzimní den .Já už jsem se s touto žvanírnou jedním příspěvkem rozloučil.
Beru tu besedu zde spíš jako kratochvilné rozmlouvání.
A věřte, poznám kdo se zde baví a kdo přišel potit krev za morální devianty.
Nenechte se vytočit, facky a kopance začínají tam, kde končí argumenty.
Zdeněk
Re: a svině ryčí a ryčí a Zemanova karavana jede v klidu dál
a svině ryčí a ryčí a v Vy jede s ní...kam... si dopište sám...:o)))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#11043: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Vykloktejte si ústa mýdlovou vodou ....jinak jste docela vtipný :o))))
Re:
A soudruh chartista odešel pro nové úkoly z dílny ruského vyslanectví potažmo z hradu aby opět za nějaký čas zde slovně onanoval za Něho.
Re: To tažení proti panu prezidentovi
#10962: Yarda - To tažení proti panu prezidentovi
Neznám motivaci ostatních diskutujících, ale uvedu tu moji.
Je mi 58 let, mám vysokoškolské vzdělání, výbornou práci, peněz hojnost, dva vystudované kluky, kteří také vydělávají slušné peníze. Nechci, aby nás o to nějaká neschopná lůza připravila, jako naše předky v roce 48. To je celé.
Zdravím.
Zdeněk Fík, Praha 5
Re: Re: Re: Re: Petice
#11064: chartista - Re: Re: Re: Petice
Demokracie, totalita, socilaismus, i ten s lidskou tváři, prostě všude se najde jeden typ lidí. Říká se jim demagogové, nebo exituje i jejich forma zvaná oportunisti (tolik nespěchají). Je to jen takové ležérní bla-bla-bla, které něco sleduje a tváří se nad věcí, vesměs obojí současně...
Je zajímavé, že ve všech politických uspořádáních fungují naprosto univerzálně stejně.
Jako žíravina skutečné Pravdy, ať už jde o cokoli...
Jsou kontraproduktivní, ale nezbytní, drží inteligentní pohled na svět ve střehu.
P.S. A ještě jeden postřeh, oni sami jsou si toho vesměs vědomi, co činí a dá se to i vyzkoušet, stačí přejít na jejich platformu a ihned dokonale převrátí Prvadu v Lež a hravě i naopak. To podle toho, co hlásali dosud, když se situace může měnit.
Takoví žongléři s fakty a souvislostmi, s jasným a čitelným zájmem...
Re: Re: Re: Re: Petice
#11064: chartista - Re: Re: Re: Petice
Taky Vás zdravím a přeju hezký víkend....naivní demagogové a hloupí bezmozci mě nemohou vytočit....a jsem ráda,že jsem Vás ve virtuálním světě poznala....Jana
Re: Re: Re: Re: Re: Petice
#11070: XY - Re: Re: Re: Re: Petice
:-)
P.S. Byl jsem tentokrát rychlejší... :-)
Proč si své jméno nedáte k příspěvkům, místo "XY" a raději se podepíšete přímo pod něj? Víte oslovit něhokoho iksypsilone je o zloměni prstů...
Neznám motivaci ostatních diskutujících
#11068: - Re: To tažení proti panu prezidentovi
Vážený pane...stydím se za to,že mám také vysokou školu...něco tak hloupého azavrženíhodného jsem už dlouho neslyšelá...styďte se....
Zeman na Vysočině ve skutečnosti duby neobjímá, on se o ně jen opírá, aby vožralej neupad u každýho stromu.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#11043: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Na které zvláštní škole jste maturoval, vlastenče?