MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Re: Re: Re: Zatim dobrej vysledek
#11020: - Re: Re: Re: Re: Zatim dobrej vysledek
Podle Vás tedy, kdyby ten vágus, nedoučený hajný ze Sýkořice hypoteticky vyhrál, místo vysvědčení z jakékoliv školy by se vzdělání prokazovalo potvrzením předsedy volební komise, že uchazeč o místo odevzdal svůj hlas hajnýmu?
Ani by mě to nepřekvapilo...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....
LŽETE vy mylošův učni a ani se nestydíte - blábolo !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
#11017: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
S Vámi je diskuze jako v té pohádce o perníkové chalouce, když mluví ježibaba s osobou:
"Osobo, neběžely tudy dvě děti?" "Pleju len".
Vypadá to, že nemáte ukončené ani základní školní vzdělání...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....
Tak se zkuste zamyslet, jestli ti lidé, co jste jich tu napsal jen pár, ale klidně připiště i všechny poslance a senátory, nemají náhodou taky pravdu.
Myslím tím Pravdu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
#11032: chartista - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
A ty se tady oháněj demokracií , ty rudá moucho !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
#11032: chartista - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
Vy zase vypadáte rovnou na VUML, diskutovat s Vámi, je jako tancovat s pokáleným...
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#11021: Pamětník - Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Co byste chtěl od toho podučitelského jelimana Gazdíka, který se počůrává dojetím, že může panu knížeti nosit ošoupanou aktovku narvanou pemprskami a občas mu jednu vymněnit?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
#11035: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
Bingo, tak náš všeználek z jižní moravy se dal také na vulgaritu...
Potěš koště, tak to bude tady v té žvanírně s havlovskou demokracií pěkně nahnuté...
Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#11036: chartista - Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Děláš tady tomu tvýmu na hradě pěknou reklamu , tak pokračuj !
Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#11039: - Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Pokud nejste rozumu mdlého, mohl jste si všimnout, že jen reaguji na debilní žvásty havlovských "demokratů", kteří zde pořádají hon na našeho pana presidenta.
A reaguji podle metody bývalého starosty města Chicaga, kladeňáka Čermáka"
"Na hrubý pytel, hrubá záplata!"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#11041: chartista - Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Sprostý soukmenovci myloše se ohánějí starostou Chicaga , myloš Krylem a sodruch filip Jasnou pákou - svět se zbláznil ... Ale p.del s váma je to zase joooooooo ! :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#11041: chartista - Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Tos můj soudruhu na ty havloidy ještě zbytečně mírný - nahnal bych je do uranovejch dolů !!! Musíš přidat !
Re: Petice
Kdybyste ve vašem příspěvku místo "podepsat tuto petici" napsal "nepodepsat tuto petici",
byl byste u těch, kteří Vás teď chválí debilem a blbem.
To je objektivní realita.
To upozornení propagandistům mi není jasné. Máte na mysli organizátory, nebo odpůrce této petice?
Kdo jsou ti propagandisté? Nesedí v kavárně Slávie a nekočírují odtud tuto truchlohru?
Jedna skupina má svědomí (ti, kteří podepsali a vulgárné pomlouvají pana presidenta) a ti bez svědomí, pana presidenta podporují?
Ještě bych Vám byl vděčný za vysvětlení, které příspěvky jsou politicky cílené a které nejsou. Chápu ale, že je to na dlouhé povídání...
Květnatou mluvou šídlo v pytli neutajíte.
Re: Re: Zatim dobrej vysledek
#11005: chartista - Re: Zatim dobrej vysledek
zatímco tebe naučili na VUMLu svobodně uvažovat :-D
Re:
A kam že to jede kucíí ? Vemte mě sebou ! Vlastně né , mně se na východ nechce - tak tam pozdravujte !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
#10954: kočkomilka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
Ano,to je přesně to,co si o Vás myslím...s heslem "kdo nejde s námi,jde proti nám"...ale život není černobílý a já odjakživa nesnáším demagogy.... a že reaguju na vulgární výkřiky některých ?....já je neurážím...pouze jim nastavuju zrcadlo jejich vulgárních komentářů...ale Vám asi nevadí,pokud není určená právě Vám....velmi mě pobavila Vaše věta..."A komunikace s takovými lidmi,je pro mě ztrátou času"....ano to opravdu za Vás vypovídá vše podstatné....na rozdíl od Vás...pro mě to ztráta času není,když už ho "ztrácím" na této petici....a chtělo by to trochu optimismu a nadhledu ....takže hezký den...u nás je inverze,ale i tak....:o))))
Re: Re: Re: Re: Typický Zemanův příznivec
#10955: - Re: Re: Re: Typický Zemanův příznivec
Ani omylem,ale nesnáším demagogické bláboly....
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#11021: Pamětník - Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Ano, máte pravdu ale v demokracii se mohu i bránit když se cítím ohrožen jednáním a skutky toho který byl zvolen.