MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
projev nespokojenosti
#10951: - Je to dobrý čin, ale praktický dopad mít nebude.
Jistě že to nebude mít praktický dopad. Ale je to lepší, než jen sedět a hledět. Alespoň dáme najevo nespokojenost. Jasně že Zeman se tomu jen zasměje :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
#10917: XY - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
Aha..Po opakovaném přečtení Vašich příspěvků jsem konečně pochopila,proč se zúčastňujete této diskuze.. Jdete proti všem a to i pomocí smyšlených informací.Z nějakého,mně neznámého důvodu,máte potřebu se s kýmkoliv dohadovat a urážet(byť bez vulgarizmů).A komunikace s takovými lidmi,je pro mě ztrátou času. Markéta Sedláková z Kamejku
Re: Re: Re: Typický Zemanův příznivec
#10938: XY - Re: Re: Typický Zemanův příznivec
Také jste Jeho příznivec?
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Já Zemana nevolil, ale bohužel mám dojem, že ani petice půlky národa ho z hradu nedostane. Zadarmo sosá a když to přežene...lže o viróze a bolestech na hrudi. Je to hold "vytříbený"charakter.
Miroslav Kočovský P 10
To tažení proti panu prezidentovi
vypadá jako dobře organizované. Zajímalo by mne, kdo se v tom angažuje z přesvědčení, kdo z blbosti a kdo za cizí (čí?) peníze.
Re:
To není dobrý tip, už jsou na prahu odpočinku a někteří z nich jsou velice straničtí.
Re: To tažení proti panu prezidentovi
#10962: Yarda - To tažení proti panu prezidentovi
Zorganizoval to prezident svým vlastním chováním. Žádná věda to není.
Re: komancismus
#10922: Ing. Jan Opletal, Dr. - komancismus
Ta máš titul RSDr.?
Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#14: Weru - Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Co to vykládáte, že si za to můžeme sami. Jestli jste ho volil, tak za to můžete. Já ho nevolil a přece tam je. Většina ho zřejmě volila, pokud byly volby košer.
Žorž
Re: To tažení proti panu prezidentovi
#10962: Yarda - To tažení proti panu prezidentovi
Takže kdo si myslí něco jiného než Vy, musí být buď blbý, nebo někým placený? Zajímavý způsob myšlení. Já se naopak domnívám, že velká většina těch, kteří s peticí souhlasí, píše prostě to, co si myslí. Je tu sice pár diskutujících provokatérů, kteří to mají jako zábavu, ale ty najdete na každé internetové diskusi.
Sám bude asi ten"Debiot"
Většina těch, kdo ho volila si teď rvou vlasy a zpytují svědomí, bohužel je již pozdě.
Re:
Kdo si pro něj dojde? Vaše výsost?Kde se to ve vás bere ta zášť? Vy s vaším názorem dějiny nepředěláte! Kdyby jste raději dělal něco užitečného a nepsal tady takové kr.aviny. Nemá cenu polemizovat s takovými lidmi!
PRAVDA A LÁSKA
Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí.............
A pak jsem se probudil.................
Ale sen to byl hezký...............
Re:
Koho? Tebe? Co jsi pro tuto zem udělal dobrého? Umíš jenom kecat a kecat a nemá to hlavu ani patu!
Re:
Koš je připraven pro takové jako jsi ty! Když přijde do tuhého,tak utečeš jak malý kluk.
Můj dodatek: Zemanovo vystupování v Moskvě a Pekingu neodpovídá politické lini EU a ignoruje smutné zkušenosti východoevropských zemí s ruskou expanzí.
| This discussion has been closed. |