Pane Porošenko, zastavte prosím už to vraždění civilistů


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-08-25 22:05

Save Donbass people !

Nepřihlášený uživatel

#2

2014-08-25 22:15

Porošenko????Xindl to je

Nepřihlášený uživatel

#3

2014-08-25 22:38

Tato válka byla rozpoutána zbytečně hněvem několika mocných krvežíznivých maniaků. Proč peníze určují kdo bude zavražděn? Proč je spojena moc s korupcí k zabíjení nevinných lidí?

Nepřihlášený uživatel

#4 Prosit fašistu Prošenka?

2014-08-26 07:18

Tuto lidskou zrůdu (Prošenko) bych určitě neprosil ani ho nenazýval pane. Je to lidská bestie a hyena.


Nepřihlášený uživatel

#5

2014-08-26 07:41

Uměle vyvolaná revoluce, kdy vláda zlodějů byla nahrazena vládou vrahů již začíná požírat své nemoudré a všeho schopné děti této tak zvané revoluce, inscenované imperiálními lidskými zrůdami z USA a EU.

Proto, že západní Ukrajinci se nechali koupit za směšný peníz od organizátorů z říše Zla a pod jejich vlivem si do vlády opětovně dosadili své největší nepřátele a jejich všeho schopné
vykořisťovatele oligarchy, kteří na jejich bídě jenom bohatnou.

Nyní se bude snažit pravý sektor zbavit vedení – včetně oligarchů a bez nastolení vlády teroru to nebude, jak tomu bylo u všech ostatních států a zemí, kde se angažoval establishment z USA potažmo EU.

Takže tato revoluce bude prohlubovat nespravedlnost, utrpení a rozšiřovat zločinnost po celé Ukrajině a není již daleko doba, kdy přeskočí do EU.

POTOM PŘÍJDE VELKÉ UTRPENÍ PRO VŠECHNY LIDI, ALE LIDÉ JIŽ SAMI NEDOKÁŽÍ TYTO ZRŮDNOSTI ZASTAVIT PRO ONU REALITU, ŽE ODMÍTAJÍ RESPEKTOVAT ZÁKONY BOŽÍ JAKO NÁVOD NA SPOKOJENÝ ŽIVOT VE SPOLEČENSTVÍ LIDSKÉM.

PROTO OPĚTOVNĚ APELUJI A PROSÍM VŠECHNY UKRARJINCE V NÍŽE UVEDENÉM APELU O NÁSLEDUJÍCÍ:

Vzkaz všem těm Ukrajincům, kteří ve své tuposti slouží zájmům imperiálních mocností, které jim cíleně a sofistikovaně lhali a skrze své nastrčené politické a všeho schopné zločinné ukrajinské zparchantělé oligarchy stále lžou, že po vyvraždění svých bratrů a sester na jiho - východě Ukrajiny pod jejich vládou se budou míti Ukrajinci o mnoho lépe než se měli a budou žít jako evropané ve svobodě a nadbytku.

Nevěřte jim !!!! STÁTY A JEJICH VLÁDY V EU SE NESTARAJÍ O BLAHO PROSTÉHO LIDU KTERÝ V NICH ŽIJE!!!

Je jistě smutné, že Ukrajinci pod slibem říše zla, že jim po vstupu do EU budou padat pečení holuby do huby odvrhli svého mocného slovanského bratra RF a ve snaze se zavděčit říši Zla, byli schopni za mrzkých pár dolarů rozpoutat síly zla vycházejících z banderovců - FAŠISTŮ a nemoudrých západních všeho schopných nikdy nic nemajících západních Ukrajinců občanskou válku, mezi zaostalým západem a rozvinutým jiho-východem Ukrajiny.

ŘÍŠE ZLA SE SMĚJE, JAK SI NIČÍ VLASTNÍ ZEMI A NAVZÁJEM SE SLOVANÉ VRAŽDÍ PRO JEJICH IMPERIÁLNÍ ZÁJMY VČETNĚ ZÁJMŮ PRODEJNÝCH ZLEM PROSYCENÝCH UKRAJINSKÝCH OLIGARCHŮ, KTEŘÍ VŠAK NA SVÉ SKUTKY DOPLATÍ JAKO PRVNÍ PO UKONČENÍ TÉTO BRATRO VRAŽEDNÉ VOJNY!!!

Proto Vás znovu velmi důrazně žádám ba prosím ve jménu ZÁKONŮ BOŽÍCH VÁS VYZÝVÁM VŠECHNY SLOVANSKÉ BRATRY A SESTRY, JEŽ CTÍ ZÁKONY BOŽÍ K NÁSLEDUJÍCÍ AKCI:

Neprodleně zanechte nesvárů pro anglosaské imperialistické lidské zvrhlé a zločinem prosycené zrůdy ve službách Satana. Nevražďete se vzájemně k jejich radosti v jejich imperiálním zájmu, ale sjednoťte se v boji proti imperiální, revanšistické a všeho schopné lidské zrůdné kapitál ctící sebrance a dejte ji v jednotě jako moudré Bělorusko jednoznačnou jednotnou odpověď, že jim nevěříte a jejich zločinem prosycenou kulturu ducha ďáblova neuznáváte.

V jednotě vykažte a oligarchy vy práskejte ze svých slovanských států tam, kde je jejich sídlo Zla tedy do USA potažmo do zemí jejich pohrobka a nesoudného jejich služebníka EU.

BOŽE PROSÍM TEBE, ZASÁHNI VE PROSPĚCH SPRAVEDLNOSTI A ZÁKONŮ BOŽÍCH. DEJ SLOVANSKÝM BRATRŮM A SESTRÁM ROZLIŠOVACÍ SCHOPNOST PRO SPRAVEDLNOST A PRAVDU POD VEDENÍM TVÉHO A SYNOVA SVATÉHO DUCHA, BY SE BRATŘI A SESTRY PŘESTALI NENÁVIDĚT A SPADLI JIM KLAPKY NEVĚDOMOSTI Z OČÍ – POZNALI, ŽE SLOUŽIT IMPERIÁLNÍM DRAVCŮM ZE ZÁPADU A SVÝM ODPORNÝM OLIGARCHŮM JE HŘÍCH PROTI LIDSKOSTI A ZÁKONŮM BOŽÍM!!!

SMEŤTE JE DO OHNIVÉHO JEZERA, KTERÉ ONI VE SVÉM CYNISMU PŘIPRAVILI VÁM A SAMI SE TOPÍ V PŘEBYTKU HOJNOSTI A DÁVAJÍ VÁM KNÍŽECÍ RADY KOHO ZABÍJET A KDO JE VÁŠ NEPŘÍTEL.

ONI SLUŽEBNÍCI SATANA- ĎÁBLA JSOU VAŠIMI ÚHLAVNÍMI NEPŘÁTELI.

ODSTRAŇTE JE ZE SVÉHO STŘEDU A CTĚTE SKUTKY SVÝMI ZÁKONY BOŽÍ!!!

BUĎTE BOŽÍMI BOJOVNÍKY PROTI LIDSKÝM VOJSKŮM SATANA-ĎÁBLA, KTERÝ VÍ, ŽE JEHO ČAS VLÁDY JIŽ BRZY BUDE UKONČEN A PROTO JAKO ŘVOUCÍ LEV SE USILUJE POHLTIT CO NEJVÍCE SLUŽEBNÍKŮ BOŽÍCH.


Nepřihlášený uživatel

#6

2014-08-26 07:49

Každý hlas k zabránění genocidy nevinných lidí, zejména pak těch nejslabších - dětí, žen a seniorů, a to opět jen kvůli naplnění globálně mocenských ambicí a zájmů na udržení nadvlády jedněch nad druhými i v dnešním rádo by civilizovaném světě, není zbytečný a má svou váhu.

Nepřihlášený uživatel

#7

2014-08-26 08:29

Přestante vraždit svůj lid.Nenechte se ovládat EU a USA jste nezávisli stát.Vaše děti vás pozorují na internetu a vi čeho jste schopeň.Dokážete taky zabít vlastní díte????A proč to děláte jiním???Zlobte se aneb né jste vrah vlastního národa.

Nepřihlášený uživatel

#8

2014-08-26 10:11

Stydím se za naší vládu že podporuje gunocídu původních obyvatel na Ukrajině.

Nepřihlášený uživatel

#9

2014-08-26 10:43

Kdo bude souzen! Ten kdo je zabit? Nebo ten kdo zabil!
Milan Jareš

Nepřihlášený uživatel

#10

2014-08-26 11:21

ještě by se mělo apelovat na naše sdělovací prostředky aby informovali veřejnost o tom jak je zacházeno s civilními obyvateli a tzv. separatisty
jinak k petici není co dodat.
Jarda Růžička
Nepřihlášený uživatel

#11 Politici probuďte se

2014-08-26 11:32

Co se děje na východě Ukrajiny, by si měli uvědomit hlavně naši politici a něco s tím udělat, aby jsme se jako občané této země za ně nemuseli stydět. Hlavně, že sem nechali navozit vrahy z Majdanu a za naše peníze je léčit, ale aby pomohli civilistům a hlavně dětem, to není ve scénáři USA a EU. Kde je madam Havlová s nadací, kde je člověk v tísni a jiné organizace, zalezlí jako krysy v kanálu a utrácející finanční prostředky pro vlastní potřebu.


Nepřihlášený uživatel

#12

2014-08-26 11:48

Kazdy ma pravo na sebaurcenie. Len ludia bez svedomia nemaju problem pre vyssie ciele obetovat ludske zivoty. Myslim tym politikov a bohacov.
DAFNÉ

#13

2014-08-26 13:22

Čas všechny prověří,a pak nadělí každému po zásluze...

Greg

#14 Re:

2014-08-26 14:51

#2: -  

 Take jsem se pozastavil nad tim oslovenim PANE. Porosenko u mne nejni zadnej PAN, ale valecnej zlocinec na urovni Milosevice. 

 


Nepřihlášený uživatel

#15

2014-08-26 15:07

Válka je zlo které se vrací jako bumerang ke svému stvořiteli!!!
Zlo se oplácí zase jen zlem!!!!
Pozůstalí po těch ubitých vám to neodpustí!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#16

2014-08-26 15:15

Petici jako je tato mileráda vždy podepíšu. Nechci, aby moji bratři a setry Slované byli vražděni, jen proto, že si chtějí zachovat svoji suverenitu.

Nepřihlášený uživatel

#17

2014-08-26 15:42

Od prvopočátku bedlivě sleduji dění na Ukrajině. Jsem vděčen p.Putinovi a Rusku za jejich postoj vůči Fašistům z Kyjeva. Současně děkuji, že tato republika má občany, kteří se nebojí jíti proti připopo.. vlastní tzv politické a vládní elity. Děkuji přátelé

Nepřihlášený uživatel

#18

2014-08-26 18:57

ЛЮДИ ЕВРОПЫ!!! Неужели Вы не понимаете,что если на Украине победит фашизм+Америка,то все что сейчас происходит на юго-востоке -этот кровавый геноцид,ждет и нас Европейцев, очнитесь,не верьте лживой Украине и Сми. Аполченци защищают своих матерей,жен,детей свои дома и огороды.А эти звери,которые убивают детей-это оборотни с человеческим лицом и то под маской.
skorpion

#19 Re: Prosit fašistu Prošenka?

2014-08-26 19:29

#4: - Prosit fašistu Prošenka? 

 Napred poprosit,kdyz to nevyjde,tak zabit!!!


Nepřihlášený uživatel

#20

2014-08-26 19:49

Zastavte nesmyslné vraždění civilního obyvatelstva . Tím si všechno jenom zhoršujete . Vražděním žen a děti , neni žádné hrdinství . Zamyslete se jenom trochu .Válka nikdy v dějinách nikomu nic dobrého nepřinesla . Jenom bolest a nenávist agresora . Neposlouchejte jestřáby z USA kteři chtěji zničit vaši zem Ukrajinu.Pochopte že ani vaši řadoví vojáci nechtěji bojovat v této bratrovražedné válce . Doufám že zdravý rozum zvítězí .

Nepřihlášený uživatel

#21

2014-08-26 21:09

!

Nepřihlášený uživatel

#22

2014-08-27 04:38

Podpísal som napriek tomu že Porošenka nepokladám za prezidenta ale iba samozvanca-z druhej strany je jasné že to čo on začal musí aj on ukončiť a teda v tejto veci sa nedá osloviť iného!

Nepřihlášený uživatel

#23

2014-08-27 07:33

Dúfam, že sa to neminie účinku

Nepřihlášený uživatel

#24

2014-08-27 10:00

Plne schvaľujem znenie Petície a bol by som veľmi rád,keby sa tie žeľania v nej aj splnili.Cítim s utrpením Ukrajincov a držím im palce,aby sa oslobodili od ich útrap!
Penguin

#25 Poroshenko

2014-08-27 10:41

Takhle nejedná prezident ale dobytek!