Otevřený dopis inteligentních lidí médiím a každému, koho to zajímá, aby zatli tipec šmejdům, sedmilhářům a ostatním šarlatánům ohledně COVID-19.

Tato petice si neklade utopistické cíle, jako nastolit celosvětový mír, snížení cen rohlíků v Lidlu, ani sterilizaci úplných pitomců (byť to by nebylo od věci).

Tato petice si neklade za cíl nic menšího než snížit nevzdělanost, částečně vymýtit hloupost a zejména apelovat na média (a potažmo také vládu), aby přestali podporovat samozvané rádoby odborníky a podobné šarlatány tím, že neustále zveřejňují výplody jejich chorých myslí. Jde jim pouze o proklik na nějakou reklamu, ale bohužel společenská závažnost a škodlivost těchto „sdělení“ výrazně překračuje únosnou míru a osobní zisk.

Konkrétně je zde myšlena petice s honosným názvem „Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize“ (k přečtení/zvracení zde: Petice ipsačních homeopatů), kdy se těmi odbornými lékaři myslí homeopaté (OMFG!), byznysoví poradci nebo dokonce zubař.

Tato skvadra budižkničemů, šarlatánů a dutohlavů se snaží lidi přesvědčit, že jen oni rozumí imunologii a virologii, a to navíc na mnohem vyšší úrovni než skuteční odborníci.

Zde je seznam oněch signatářů (včetně jejich „odborné profese“ - LOL), podepisujících se pod „studii“ o dopadech koronaviru, kdy tito samozvaní odborníci (ve zkratce: laici, či pitomci) poučují vládu a všechny imunology a virology v zemi:

Ladislav Fiala - předseda České lékařské homeopatické společnosti
Radkin Honzák - psychiatr
Jan Hnízdil - internista a rehabilitační lékař Kateřina
Lucká - homeopatička
David Petrásek - bioanalytik
Jan Pirk - kardiochirurg
Roman Šmucler - prezident České stomatologické komory
Jiří Urbánek - byznysový poradce, analytik
Ivan Vondřich - homeopatik
Zdroj: Otevřený dopis homeopatů vládě

Poselství této petice je jednoznačné:

1) Nevěřte každému samozvanému odborníkovi, a že jich u nás je! Pomalu každý, kdo má díru do prdele, je koronavirový odborník! A už vůbec ne, pokud je to homeopat (či podobně potupná profese), čili sedmilhář a šarlatán v jedné osobě (něco k homeopatii: Oscillococcinum - kilo cukru za čtvrt mega)

2) Ne BLM, ale ELM (Every Live Matter). Je naprosto ubohé srovnávat úmrtnost na koronavir s úmrtností na chřipku. Tito lidé (zkráceně: idioti) používají tento argument, ale neuvědomují si naprostou zhovadilost, a hlavně nebezpečnost tohoto výroku. Je to asi jako říct, že se vysereme na všechny nemocné, stojí akorát prachy a stejně každý člověk jednou umře, tak co? Nebo, že se vykašleme třeba na předčasně narozené děti, protože jich zas tolik nezemře, daleko víc lidí přece umře při autonehodách. To je úplně stejně dementní argument jako, že koronavir je v pohodě, protože na nej neumírá zas tak moc lidí.

Vzkaz pro „odborníky“ na imunologii z řad homeopatů, sluníčkářů, konspiračních teoretiků a podobných bezpohlavních kreatur: Pokud může nošení roušky zachránit JEDINÝ život, tak to má smysl! Taky jde o nový vir a nikdo vlastně neví, jaké budou trvalé následky, už se mluví o trvalém poškození mozku (což by odpovídalo tomu, že autoři petice koronavir prodělali), plic a srdce!

Pokud může současná věda a zdravotnictví život zachránit, co je to proboha za parodie na lékaře, co se podepsali pod tu Šmuclerovu petici, že se na tyto lidi chtějí vysrat jenom proto, protože jich zas tolik neumře???!! Co je to za hovadský argument?!

Na čem opravdu nezáleží, jsou nebezpečné pseudonázory těchto pitomců, nevzdělanců a laiků, tvářících se jako odborníci, když mají před jménem nějaký titul. To je opravdu nebezpečné, proto jim ukažme, že jsou nám u prdele a přestaňme o nich neustále psát. Když se o nich nebude psát, nikdo o nich nebude vědět. A když budou každému u prdele, tak třeba skočí do zdi a bude klid! 😉

Svým podpisem uděluji thomaschek svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Vaše telefonní číslo nebudeme veřejně zobrazovat online.