Petice Unie práv zvířat z.s. na podporu dopisu slovenské vládě k řešení neudržitelné situace psů v romských osadách

My níže podepsaní jsme znepokojeni ze situace psů v romských osadách na Slovensku. Svým podpisem vyjadřujeme souhlas s obsahem dopisu, který Unie práv zvířat z.s. posílá Slovenské vládě, Evropskému parlamentu, úřadům RVPS měst Slovenské republiky a  Zplnomocněnci vlády SR pro romské komunity. Dopis v plném znění se nachází v tomto odkazu: https://www.uniepravzvirat.com/formulare

289121890_751385999526921_7903466690875615411_n1.png

Diana Šlechtová, DiS.    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Diana Šlechtová, DiS. svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.