NESOUHLASÍME S VYPSÁNÍM KONKURZU ZE DNE 7. 2. 2020 NA POZICI ŘEDITELE MŠ SLUNEČNÁ V JABLONCI NAD NISOU A NÁSLEDNÝM ODVOLÁNÍM SOUČASNÉ ŘEDITELKY IVETY JERIOVÉ!

Věc: Vyjádření nesouhlasu s rozhodnutím Rady města Jablonce nad Nisou o vypsání konkurzu ze dne 7. 2. 2020 na pozici ředitele MŠ Slunečná, Slunečná 336/9, 46601 Jablonec nad Nisou, a s následným odvoláním současné ředitelky Ivety Jeriové.

My občané České republiky, zejména rodiče dětí MŠ Slunečná, Slunečná 336/9, 46601 Jablonec nad Nisou, prostřednictvím této petice nesouhlasíme s rozhodnutím Rady města Jablonce nad Nisou o vypsání konkurzu na pozici ředitele MŠ Slunečná, Slunečná 336/9, 46601 Jablonec nad Nisou a následným odvoláním současné ředitelky Ivety Jeriové.

Důvody nesouhlasu:

1.     MŠ Slunečná, Slunečná 336/9, 46601 Jablonec nad Nisou je pod vedením ředitelky Ivety Jeriové vzorně fungující školka, kde jsou spokojené děti, rodiče i zaměstnanci.

2.     Po dobu funkčního období současné ředitelky nedošlo z pohledu rodičů k žádným závažným pochybením.

3.     Současná paní ředitelka má naprostou podporu svých zaměstnanců a rodičů dětí školky.

4.     Zřizovatel školky svým rozhodnutím riskuje destabilizaci dobře fungujícího předškolního zařízení a existují zde vážné obavy o další osud školky.

5.     Zřizovatel tímto zbytečným krokem plýtvá finančními prostředky daňových poplatníků, které by měly být využity efektivněji.

6.     Vyhlášení konkurzu považujeme za neopodstatněné a vyjadřujeme tímto plnou podporu současné ředitelce Ivetě Jeriové.

Prostřednictvím této petice usilujeme o zrušení vyhlášení konkurzu na pozici ředitele MŠ Slunečná.

Miroslava Janečková, rodič    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Miroslava Janečková, rodič, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.