Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3992 Re: Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-02-15 23:23

#3987: MIP - Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

hele MIPe, něco ti povím. Ty víš přesně, jak to tu vypadalo za komunistů - já to nevím, já tenkrát spokojeně tahal kačera. Ty seš teď důchodce (se slovníkem ubohýho puberťáka), tak zase nevíš, jak to vypadá dneska. Já ti to naznačím, abys byl v obraze. Tak třeba u nás ve fabrice máme teď povinně na všech zdech nástěnky, kde ti kromě různých  zhovadilostí visí ohromný telefonní číslo. Do Ameriky. A na to číslo máš povinnost zavolat, když vidíš, že se ve fabrice děje něco, co odporuje etice.Ty ale asi nevíš, co to je etika. Dlouhý vysvětlování. Ale pro tvej mozek stručně řečeno - musíš bonzovat na každýho - ať už kamaráda nebo šéfa. Povinně - chápeš to? Přijede audit z Ameriky - sorry (víš důchodče, co to je sorry? to značí promiň) - ty asi nevíš, co je audit, to za komunistů možná nebylo, nevím, já tenkrát tahal kačera - no pro tvůj mozek - je to prostě parta chlapíků, co lezou od mašiny k mašině a mimo jiný se ptaj každýho dělníka, jestli to telefonní číslo zná. A běda chudákovi, kdyby neznal! Schůze komunistických zločinců na pracovištích jsem nezažil, tak ani nevím, jestli se tam fakt probíralo, co kdo kdy řekl, co s ním udělat, co mu nepovolit, jak ho postihnout - já tahal kačera, ale ty to víš, tys to přece zažil. Já zase zažil, jak se to samý probíralo u nás naposledy teď v lednu - hele, navíc se tam probíralo, jak je kdo PO PRÁCI!!! aktivní (Wellness Team, Green Team, Teambuilding...), jak podporuje komunity a čert ví co dalšího, mnóóó a kdo není aktivní, má velikou smůlu, je černá ovce kolektivu, nedostane přidáno na mzdě, v lepším případě ho čeká coach, kterej ho do roka a do dne do všech těhle aktivit dožene, v horším případě je první na řadě při propouštění, protože si nezaslouží pracovat v naší firmě. Podrž se MIPe - když ti přijede to vedení z Ameriky a zeptá se tě, proč každý ráno vstáváš a lezeš do práce (a to si piš, že se tě zeptá, minimálně jednou ročně) a ty chudáku řekneš, že proto, aby sis vydělal chechtáky, tak seš úplně blbej. Víš, co máš odpovědět? Lezeš do tý práce přece proto, že seš nadšením bez sebe, že můžeš pracovat pro TAKOVOU VÝZNAMNOU AMERICKOU FIRMU!!! Víš MIPe, takhle to vypadá teď. Buď rád, že seš v důchodu a za pecí můžeš nadávat, jaký to tu bylo za komunistů odporný.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3997 Re: Re: Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-02-16 12:09:24

#3992: - Re: Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého? 

 :-)) velmi ubohý pokus.... kdopak Vás nutí pracovat pro americkou firmu??

To jen komunisti rozhodovali, kdo smí vystudovat, kdo skončí u pásu, nebo s krumpáčem...a navíc i ve které fabrice, nebo u kterého výkopu....a STBáků, kteří donášeli i co nevěděli tu bylo sakra dost...

Jste hloupý, pokud děláte někde, kde se Vám to hnusí...a přitom nemusíte....jen to o Vás něco vypovídá...

MIP

#4001 Re: Re: Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-02-16 13:38:42

#3992: - Re: Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Zdá se, že někteří "diskutující" nejsou schopni pochopit ani to, že zde se diskutuje na téma zabránění komunistům v přístupu k moci.... Přesto snaživě "diskutují" a pletou si tyto stránky s dopisy tetě Miluši. Ještě se zde svěří se svými sexuálními problémy. Ale nešť, když už tento chytrák, "nepřihlášený uživatel" začal na toto téma (nevím s kterým "nepřihlášeným" vlastně diskutuji, ale to nevadí), něco mu odpovím.

Předně nevím, kde jsi vzal, že jsem důchodce. Dále kde jsi vzal, že když tu pro drzého komunistického blbce, vychvalujícího minulý svinský režim napíši pár poznámek k blahu vlády KSČ, že tím chválím KAŽDOU americkou firmu,která přišla podnikat do Čech. Jsem v obraze asi víc než ty, chudáčku. Jsi asi velice schopný pracovník, víš DOKONCE, co to znamená "etika", "sorry" a "audit" (!!!), což svědčí o  vysokém vzdělání a nadprůměrné inteligenci, v tom případě ovšem nechápu, proč u takové firmy zůstáváš o jedinou minutu déle, než je nutné. Já na tvém místě bych OKAMŽITĚ odešel,  ať si tam pracují za těchto podmínek Američani sami. A proti době zločinecké vlády komunistů bych měl jistotu, že za mnou nepůjde (telefonem jednoho kádrováka druhému, na papír to soudruzi jaksi nechtěli raději dávat): "toho neberte, má protikapitalistické a protiamerické (za komunistů ovšem protisocialistické případně, jak jsme tak byli sovětskou kolonií, protisovětské) názory".

Jinak máš pravdu v tom, že tato otázka může být aktuální, ale to je pro zcela jinou diskusi! Jestli si myslíš, že tyto tvé problémy s jednou americkou firmou vyřeší volení komunistických zločinců, tak jsi ještě mnohem větší blbec, než si lze vůbec představit. Že takové, podle těch Američanů "moderní" metody personální práce mohou někde zavádět, věřím. I já pracoval léta pro mezinárodní firmu, ovšem z německé oblasti. Něco podobného u nás také chtěli zavádět. Budeš se divit, ale v těch "pohovorech" jsem jim hned zkraje otevřeně a jasně řekl, že takové metody považuji vzhledem k tomu, co jsme tu prožili a o čem oni nemají ani tušení za blbost, za něco, co možná někde u nich je "moderní"a funguje, u nás to ale bude naprosto kontraproduktivní a lidi demotivující. Budeš se divit - protože o mne stáli, nejen, že mne nevyhodili, nijak (platově) nepostihli, ale udělali jsme si jeden víkend (ano, ve volném čase, to připouštím, ale byli jsme přece dobře placení vedoucí pracovníci) v jednom hotýlku za hranicemi malou konferenci, na které jsme jim, my Češi, řekli něco víc o naší české mentalitě, neštěstí ve formě komunismu, které tuto zemi potkalo (o tom oni vědí prakticky velice málo) a o následcích, které asi ještě nějakou dobu potrvají. Nakonec všechno uznali, svoji personální a "vzdělávací" politiku všech těch "team-buildingů" a pdobně zrevidovali a byla spokojenost na obou stranách. Že je u vás nějaké číslo, na kterém se může (MŮŽE !) hlásit něčí neetické jednání (dovedu si představit třeba korupční jednání - vždyť takové linky, milý blbe, existují i v tomto státě a lid si je dokonce žádá !) je možné, že by byla POVINNOST někoho jednou denně (týdně, měsíčně) prásknout ti, lháři, nevěřím. To jen český halama, udávající kdysi Němcům, později práskající estébákům (myslím samozřejmě ne konkrétní odsobu, ale typ v Čechách bohužel početný) to může takto chápat.

Že ty "hrůzy" amerického podniku  NIJAK NEOMLOUVAJÍ ANI NEVYVRACÍ KOMUNISTICKÁ ZVĚRSTVA A KOMUNISTICKÉ SVINSTVO je snad jasné každému, kromě nějakého blbého komunistického propagandisty.