Respektujte výsledky voleb!!!

Quoted post

TD

#433 Re: Re: Respektuji

2013-02-04 12:07

#432: ketynka - Re: Respektuji

Nemůžu s vámi souhlasit, to je naprosto zjednodušený a zavádějící výklad. Každý má možnost jít k volbám. Dokonce i za nemocnými se chodí s urnou, pokud si to přejí. Pokud někdo nejde, pak se ovšem musí spokojit s vůlí těch, kteří k volbám šli. Jak můžete vědět, že si toho politika nepřáli? Prostě - z nejrůznějších důvodů k volbám nešli.

Takhle nějak argumentují omezení jihočeští studenti, kteří se nemůžou smířit s tím, že vítězná ČSSD zcela logicky utvořila koalici s KSČM, která se umístila na druhém místě. A  psychicky uštvali řádně zvolenou radní. Ovšem - moc si nepomohli, na základě koaliční smlouvy bude školství řídit jiný komunista.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#436 Re: Re: Re: Respektuji

2013-02-04 15:26:43

#433: TD - Re: Re: Respektuji

Hm, promluvil komunista ... A můžete mi říct, proč musíte nazývat studenty "omezenými"? Tito mladí lidé se dostali do školy na základě svých studijních výsledků, tudíž musí mít nějaký stupeň inteligence. Nebo každý, s kým nesouhlasíte, je omezený?

Jana

#501 Re: Re: Re: Respektuji

2013-02-06 01:07:35

#433: TD - Re: Re: Respektuji

Ano i já jsem byla ve volební komisi a byly jsme za asi 90-letou stařenkou, byla na vozíku. Nemohla tam lístek řádně vložit a já zahlédla K.S., přestože jsem s její volbou nesouhlasila, musela jsem se tvářit , že jsem úplně slepá a neřekla jsem ji toho tam nedávejte. I když připustím, že při šikovné manipulaci by to i šlo, ale nejsem jako oni.