Respektujte výsledky voleb!!!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#436 Re: Re: Re: Respektuji

2013-02-04 15:26

#433: TD - Re: Re: Respektuji

Hm, promluvil komunista ... A můžete mi říct, proč musíte nazývat studenty "omezenými"? Tito mladí lidé se dostali do školy na základě svých studijních výsledků, tudíž musí mít nějaký stupeň inteligence. Nebo každý, s kým nesouhlasíte, je omezený?

Odpovědi

TD

#440 Re: Re: Re: Re: Respektuji

2013-02-04 17:52:06

#436: - Re: Re: Re: Respektuji

I vy jste omezený, protože mě nazýváte komunistou, což nejsem. A právě tak jihočeští studenti, pokud se někdo zastane Zimoly či Baborové - hned to je podle nich komunista.  Omezení jsou proto, že nerespektují odlišný názor. A o tom přece je demokracie - respektování odlišného názoru. Když je někdo ateista, myslíte, že bude vyhánět členy KDU-ČSL z vlády? S komunisty můžu nesouhlasit, zrovna tak jako s křesťany, ale pokud vyhrají volby (v jižních Čechách byli  komunisté druzí-za ČSSD), tak "sklopím uši" a respektuji to.

 

ZUZKA

#443 Re: Re: Re: Re: Respektuji

2013-02-04 18:02:43

#436: - Re: Re: Re: Respektuji

HA HA HA studenti hodně jich jde studovat ,ale vědomosti o tom pochybuji znám hodně mladých lidí co jdou studovat a sotva otevřou pusinku tak jejich inteligence na O IQ prostě není jen aby nemuseli dělat a většinou dětičky podnikatelů,boháčů tak kušte. Ne všechna mládež má na studie. Bohužel. Proto to tak vypadáý nechají si nalít do hlav nesmysli jak to tu bylo, voda za 0,80 hal. dnes 90 Kč hlavně,že nevládnou komunisté tak jděte do prdele a já být Baborovou tak bych jim tu radost nějakému Rosochovi vlezdoprdelkovi neudělala. Jen až si ty dětičky z manipolovaný sáhnout do , svého hrnečku tak si vzpomenou co to byli za pitomce. Ne byli oni jsou