Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3564 Re: Re: Re: Re: Bravo !

2013-01-25 20:17

#3561: - Re: Re: Re: Bravo !

Jistě? To je veliká vina nějaké členství. Kdo jste vy, že si dovolujete kritizovat a určovat lidem co je pro ně dobré a mají dělat? Proč hodnotíte člověka podle průkazky a ne podle chování a  práce, co je za ním?

Budete,li mít na výběr výtečného řemeslníka komunistu, nebo řemeslníka, podle vašich představ, ale lempla. Zvolíte si raději toho lempla?

Bylo by dobré za vším vidět člověka, než cokoliv jiného.

Víte, mně je úplně jedno, kdo kde bude sedět, ale aby byl schopný tady ten chlív dát do pořádku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3566 Re: Re: Re: Re: Re: Bravo !

2013-01-25 22:36:53

#3564: - Re: Re: Re: Re: Bravo !

Proč musí být zrovna šikovný řemeslník komunista?

Funguju od rána do večera, práce mám, že nestíhám a hlásím se k tomu, že jsou mi praktiky komunistů hluboce proti srsti a můj hlas vždy dostala pravicová strana co neslibuje vzdušné zámky.

Doporučuji všem komunistickým aktivistům si přečíst článek od Karla Čapka :"Proč nejsem komunista", a hlavně se podívejte, kdy byl tento článek napsán.

Jinak jenom pro ujasnění k respektování výsledků voleb. Zde je jeden z vašich velkých blábolů, protože komunisté žádné volby nevyhrály - skončili druzí, ale ČSSD jim za vidinou moci vlezla do zadku, i když celou dobu tvrdila, že s komunisty nikdy. Opakuji znova, když komunisté vyhrajou, tak to přijmu jako životní realitu a sportovně to budu muset zkousnout, ale v současné době dělá v prvé řadě ČSSD podrazy na svojich voličích a sympatizantech.


Nepřihlášený uživatel

#3570 Re: Re: Re: Re: Re: Bravo !

2013-01-26 10:56:40

#3564: - Re: Re: Re: Re: Bravo ! 

 To je ale blábol:-))) ... krásný příklad klasické, rudé demagogie...

Víte, když mi kape kohoutek, je pro mne politická příslušnost řemeslníka skutečně nepodstatná. Ale u toho, kdo učí mé děti, setsakra podstatná. Považuji komunistickou ideologii a její čtyřicetileté prosazování v Čechách za zrůdné a zavrženíhodné, pak je samozřejmé, že mi vadí, má-li o směřování školství rozhodovat reprezentant této strany !!

Ten, kdo souhlasil se zadrátováním hranic, popravami, zatýkáním, nesvobodou slova,...a souhlasí bohužel dodnes, ten asi nebude zase až tak moc morální a slušný člověk

 


Nepřihlášený uživatel

#3577 Re: Re: Re: Re: Re: Bravo !

2013-01-26 12:38:00

#3564: - Re: Re: Re: Re: Bravo ! 

 Nemůže tu dávat do pořádku chlív ten, kdo se pod ním hlavní měrou podepsal !!!