Rozhodni se sám za sebe!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#37

2013-01-22 16:45

nevycházím z úžasu nad schizofrenním chováním našich umělců...tomáš klus mi na jedné straně zpívá, jak jsou s touto vládou "zas čtyři roky v prdeli" a pak se veřejně přihlásí k podpoře člena této vlády...daniela kolářová mě v hlavních zprávách čt přesvědčuje, že karel schwarzenberg je nesmírně vzdělaný člověk, a to těsně poté, co onen pán veřejně prohlásil dekrety e. beneše za neplatné a poslal ho víceméně před trestní tribunál pro válečné zločince v haagu..další den na novinky.cz deklaruje veronika žilková, že karel schw. je "největší vlastenec"...ne, vážně: zbláznili se?? nechápu, co se jim stalo, že takto zhloupli...jedna z mála, která si zachovává svůj morální kredit je spisovatelka lenka procházková, klobouk dolů,a le jinak mi je opravdu smutno...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#39 Re:

2013-01-22 17:21:33

#37: -

A já zase nevycházím z úžasu nad vaší prostotou. Neargumentujte Benešovými dekrety, bez promile znalosti tohoto tématu, prosím. Volte si koho chcete, i božím hovádkům, je dáno přece dobře žít.


Nepřihlášený uživatel

#48 Re: Rozhodni se SÁM za sebe!

2013-01-22 23:01:33

#37: -

To chce klid a trocha přemýšlení.

Když už budem chytat za slovíčka: MILOŠ ZEMAN už před více než dvaceti lety o komunistickém systému řekl, že "Tento systém má svoje genetické kořeny minimálně v porušování demokracie po roce 1945. Ať už jde o transfer německého obyvatelstva předně v duchu stalinských migračních přesunů, ať  už jde o zákaz agrární strany," atd.

Opakoval něco podobného i v roce 2002 tuším.

Ale teď se mu to nehodí, potřebuje, aby mu čecháčci skočili na lep. To jste fakt tak blbí??? A ještě se pod to podepíšete???

divím se. moc se divím.

#49 Re: to jako vážně?

2013-01-22 23:04:20

#37: -

Se na mě nezlobte, ale sledoval jste nějakou debatu v přímém přenosu, nebo jste veškeré své názory od někoho převzal? Kdo je tu proboha schizofrenní (tip: zmínění umělci to asi nebudou..)?