Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů
Quoted post
Hafaan |
#98 čipování2013-01-18 20:11Dobrý den,jsem ráda,že se ledy pohnuly a doufám,že radní tuto hloupost přehodnotí.Ale jsem překvapená,že několik lidí už svoje psy nechali načipovat.To jsou ti,kteří za psy platí,starají se a jednou psa pustí a dostanou pokutu.A ti co je vodí na volno,nestarají se,nesbírají po nich ,ty nikdy nechytí.A hlavně jsem si všimla,že policajti pokud potkají chlapa se psem,nevšimnou si ho a nejlepší je,že chytí důchodkyni s patnáctiletým psem. Já jsem platila pokutu 2x v neděli v 7 hodin ráno a jednou si mě zapsali 10m od vchodu.Připadám si jak zločinec.A to jen proto,že mám psa. |
Odpovědi
R |
#99 Re: čipování2013-01-18 22:45:14Dobrý večer, Vaše zkušenosti s policejní šikanou prosím přesně zdokumentujte. Pro zdar naší věci: zrušení Vyhlášky města Ostrava "9/2012" o čipování psů budou také velmi argumentačně důležité právě tyto faktické konkrétní příklady jako např. Vámi popisovaná zkušenost a mnoho dalších. Ostrava v tomto však není sama. Dnes jde o globální trend: je to souboj o to, aby Vám stát, kraj, město, obec nebrali Vaše peníze a nechali Vás v klidu žít Váš slušný-svobodný život. Bohužel stále více a více zákonů, vyhlášek aj. "smetí" se snaží drtit každého slušného občana. Je pak velmi dobře, že se vůči tomu občané pokojně, slušně a argumentačně na výši ozývají a jdou krok za krokem k úspěchu. Prosím pamatujte: volby do obecních zastupitelstev 2014 již nejsou zase až tak daleko. :) Mimochodem: tak mne tak napadá otázka pro naše prezidentské kandidáty: Podepsal byste zákon o povinném čipování všech zvířat v České republice? Podepsal byste takový zákon v případě všech dětí v České republice? Zařadil byste trest za porušení takového zákona mezi trestné činy s možností nástupu do nápravného zařízení? Např. na převýchovu? V USA taky v tomto smyslu nejprve začali s čipováním u zvířat a dnes již běžně postupují přes obecní samosprávy, školy, nemocné lidi a státy a vymýšlejí, jak to udělat, aby měli plnou kontrolu nad všemi lidmi mimo jiné skrze čipy (populárnější řešení představují samozřejmě "chytré mobilní telefony"). Je třeba se tomuto nebezpečnému globálnímu trendu slušně postavit. Moc děkuji všem aktivním, inteligentním a slušným občanům, kteří společně s námi vytrvale půjdou třeba i dva roky za cílem: zrušení ostravské vyhlášky "9/2012". Kupředu přátelé! :) God Bless! :) |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
SAVE STALIN
2677 Vytvořeno: 2025-06-24
PETICE ZA DOŠETŘENÍ ZMIZENÍ ALEXE BURKOVA
577 Vytvořeno: 2025-06-26
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
132610 Vytvořeno: 2025-02-11
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26734 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice za zachování kulturního prostoru STALIN na Letenské pláni
254 Vytvořeno: 2025-06-25
Petice za záchranu rozjetého projektu zubní kliniky v Lokti
102 Vytvořeno: 2025-06-25
Otevřený dopis adresovaný vedení Slovanského gymnázia Olomouc na podporu Mgr. Silvie Langerové
157 Vytvořeno: 2025-06-25
PETICE ZA ZLEPŠENÍ PODMÍNEK NA WORKOUTOVÉM HŘIŠTI V HABARTOVĚ
62 Vytvořeno: 2025-06-29
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2883 Vytvořeno: 2024-08-23
„Pomozte nám zajistit bezpečný přechod pro zrakově postižené v centru města.“
45 Vytvořeno: 2025-06-29
PETICE ZA UZAVŘENÍ SMLUVNÍHO VZTAHU - NEUROLOGIE MIŠTRÍKOVÁ - PACIENTI
39 Vytvořeno: 2025-06-27
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
346 Vytvořeno: 2025-04-30
Petice proti výstavbě soustavy větrných elektráren na Žulovsku a Javornicku.
2032 Vytvořeno: 2025-05-15
Vraťte Rosťu!
32 Vytvořeno: 2025-07-01
Petice za zachování Paní učitelky Šamonilové Moniky, která učí ES 2 na Střední odborné škole Třineckých železáren
32 Vytvořeno: 2025-06-28
Petice za zpřísnění podmínek pro podmíněné propuštění pachatelů zvlášť závažných trestných činů
759 Vytvořeno: 2025-05-04
Požadujeme odstranění nadměrného a dlouhodobého znečišťování ovzduší společností SAGE ve Strakonicích
347 Vytvořeno: 2025-04-29
Voda pro zubry a divoké koně
20207 Vytvořeno: 2023-06-06
Petice za zrušení povinnosti platit poplatky České televizi a Českému rozhlasu a za ukončení jejich veřejnoprávního statusu
22 Vytvořeno: 2025-07-01
Petice za návrat šesti dětí z Plesné domů – proti rozhodnutí OSPOD a soudu v Cheb
22 Vytvořeno: 2025-06-27