Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

demo

#2913 Re: Re: Re: Re: Komentáře pod článkem

2013-01-02 12:07

#2910: - Re: Re: Re: Komentáře pod článkem

Až budete starší, leccos pochopíte lépe. Především se učte demokracii. Nepřestává mě překvapovat, že každý odpůrce vašich aktivit je "automaticky" nazván komunistou.

Volební preference komunistů neovlivníte stávkami a  demonstracemi. To může mít spíše opačný účinek. Lidé nebudou komunisty volit, pokud budou mít "nabídku" něčeho lepšího.  Příkladem mohou být VV v minulých parlamentních volbách. Mnoho lidí se k nim upínalo s nadějí, že tito (většinou mladší) lidé změní politiku k lepšímu. Jak to dopadlo, vidíme všichni. Dnes máme v PS stranu LIDEM, kterou nikdo nevolil.  A tím, co provedli Nečas a Peake jsme se před světem opět zesměšnili.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2916 Re: Re: Re: Re: Re: Komentáře pod článkem

2013-01-02 12:56:44

#2913: demo - Re: Re: Re: Re: Komentáře pod článkem 

Nepatřím již k nejmladším, jak se zřejmě domníváte, ale je úsměvné, pokud se tu nejvíc ohání demokracií kdejaký zastánce komunistických ideí:-)

Nemusím a nebudu volit komunisty jen proto, že jsem nespokojený se současnými politiky ( já totiž také navíc počítám mezi ty současné politiky i soudruhy  Filipa, Grebeníčka,...to také nejsou žádní chudí proletáři, myslící na blaho prostého lidu ). Jsem totiž přesvědčený, že současný politický a morální marasmus má na svědomí to děsivé komunistické dědictví, plné fízlování, zlodějen, závisti, hlouposti, zlosti, malosti a demagogie...

Ano, souhlasím, je určitě potřeba velké očisty v politických stranách ... a možná vznik některé nové, skutečně důvěryhodné, ale je také už jednou provždy uzavřít kapitolu s názvem "komunismus v Čechách"...