Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2012-12-22 18:18

Chtěl jsem ještě přidat pár věcných příspěvků pro normální lidi, ať oientovaný levicově či doprava.
Ale když vidím tady ty křiklouny a už jsem to zde psal, škoda mluvit a psát.
Jenom žádám ty normální, aby o petici stále říkali těm, kteří nevědí, dělají, že nevědí, nebo strkaj hlavu do písku.
Děkuji.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1425 Re:

2012-12-22 21:05:12

#1414: -

Nemá cenu se rozčilovat nebo se vulgárními studentíky zabývat. Jen mě zaráží, jak si představují demokracii, a kdo je to takto učí. Lezou sem a píší tady jak skotáci. Jestli je tohle naše mládež,tak to se máme na co těšit. Makat ručičkama se jim nechce,jak to tak pozoruju,tak hlavu nosí na,krku jen proto, aby si na ní dávali čepici.

Co ví o životě?  Život je hlavně za vratama třeboňského gympu. Chtěla bych být u toho,jak za pár let budou z mizerného platu platit nájem a živit rodinu. Doufám, že jednou si s hlavou vztyčenou půjdou stoupnout do fronty na pracák nebo za  pokladnu v Penny, a že pak  přiznají: Je to fér,nemám co na pusy, nemám na dárky pro děti k Vánocům, ale jsem šťastný,tak jsem to už v roce 2012 chtěl, kvůli tomu jsem 24 hodin hladověl. :-))

Jo, ještě k tomu hladovění. Nevím, ale ten klučík s cukrovkou ani moc vysoké IQ nemá, protože jinak by věděl, že diabetik má dlabat pravidelně. Nebo chtěl jen  hrát na city? Stylizoval se ho role mučedníka ?

Všem slušným lidem,ať už volí jakoukoliv politickou stranu, přeji krásné a pohodové Vánoce a vše nejlepší do nového roku.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...