Petice za zákaz kouření v restauracích

Quoted post

r-k-m-r

#36 možnost volby restaurace

2012-12-20 10:17

jsem také podnikatel, takže chápu že majitel hospody chce vyhovět všem zákazníkům, ale mnohdy to není možné. Naposledy jsem se setkala s naprostou arogancí kuřáků na bowlingu a to v odpoledních hodinách, kdy jsem si s rodinou a dětmi chtěla zahrát. Obešli jsme celkem 3 tato zařízení a v posledním jsme zustali, leč kuřáci dorazili a na mé přání o pozdržení případně odklonění se do jiných míst jen arogantně pokřikovali-podotýkám, že ještě nebyli posilněni alkoholem. Prý že tam nemáme chodit, když je to kuřácká restaurace. Chápu. A nejsme tak trochu omezováni právě my , nekuřáci a děti, kteří se pak musí chodit bavit pouze do účelových sportovišt? Před půl rokem jsem byla na obchodní večeři, kde v celé restauraci kouřili 2 lidé, ale bohužel u vedlejšího stolu a dost intenzivně. Když pominu, že mi večeře přestala chutnat, nemůžu bohužel přehlídnout, že jsem díky svému kašli, musela schůzku přerušit a bohužel další 3 dny jsem nebyla schopna pracovat. Párkrát jsem se také pokusila požádat kuřáka na tramvajové zastavce, aby poodešel, ovšem drzosti některých neznají meze. Tak jaká možnost volby? Pro koho?

Odpovědi

m_c_k

#37 Re: možnost volby restaurace

2012-12-20 10:30:37

#36: r-k-m-r - možnost volby restaurace

Ano, i mezi kuřáky jsou blbci a arogantní hovádka. Ale řešení zákazem mi přijde absurdní. Proč, to už jsem napsal. Vaše zkušenost jistě není ojedinělá. I kuřák by měl být tolerantní a rozumný. Stejně jako nekuřák.

kreja

#38 Re: možnost volby restaurace

2012-12-20 11:04:51

#36: r-k-m-r - možnost volby restaurace

No tak pokud máte třídenní dýchací problém z restaurace kde kouří dva kuřáci, bylo by možná rozumější nespojovat obchodní schůzky s návštěvami těchto, pro vás tak rizikových prostor. Protože, nedej Bůh, abyste vlezla někam, kde jich bude třeba dvacet. To už by vám mohlo jít i o život a myslím, že ani zvolání ve dveřích, Nehulte, nebo se vám tady udávím, by bylo k ničemu, protože se to stejně nedá tak rychle vyvětrat... Jediné co mi z toho tudíž vyplývá, je absolutní zákaz kouření! Posléze, po vyvětrání všude, budete mít nerizikových prostor k vašim pracovním schůzkám neskutečně, vaše podnikání vzroste o stovky procent, následně přibude adekvátně pracovních míst, vzroste národní důchod... A co zakážeme dál?

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2014-07-31 07:38:26