Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1112 Re: Dobytci komunističtí

2012-12-17 00:06

#4: demokrat -

Nauč se česky, komunistický dobytku. Já si myslím, že by komunisti měli být postaveni ke stěně a hromadně popraveni. Komunisti jsou jen obrovská nechutná špína, která ve společnosti nemá co dělat. Proto je třeba si vážit jak Pinocheta, tak Franca. Styďte se, dobytci komunistiští. Ale už se na vás, svině komunistické těším! berte to jako výhrůžku!

Odpovědi

Honza

#1114 Re: Re: Dobytci komunističtí

2012-12-17 01:19:06

#1112: - Re: Dobytci komunističtí

Tak vy máte dost. Nezbývá, než litovat ty osoby, které jsou nuceny žít ve vaší blízkosti. Ať se jedná o rodinu, či spolupracovníky. Z vás ta nenávist stříká proudem. Buť jste pod vlivem a když ne, tak o to hůř. Jde mi z vás mráz po zádech. Co jste to za člověka?

Jací jsou lidé, kteří nenávidí? Jak se cítí, když jsou zavaleni nejzhoubnějším z mentálních jedů, kterým nenávist bezesporu je? Neovládají se a nemyslí s láskou. Vždyť v pocitech nenávisti se cítíme velmi zle i naše fyzické reakce nám neprospívají. Mysl ovládaná nenávisti si přivozuje nekonečné frustrace. Vnitřní klid mizí do nenávratna, dostaví se nespavost, neschopnost koncentrace a nechuť být s lidmi. Velmi se naruší mezilidské vztahy. Ti, co se člověku z nenávisti mohou vyhnout, to udělají. Jeho nejbližší doma jsou v nevýhodě a prožívají peklo. Člověk, který nenávidí, postupně přichází o své mezilidské vazby a je stále osamělejší

Miloš H.

#1116 Re: Re: Dobytci komunističtí

2012-12-17 09:38:28

#1112: - Re: Dobytci komunističtí

Karel Kryl blahé paměti říkal něco v následujícím smyslu:

"Je tady moc bolševiků. Neříkám komunistů, říkám bolševiků. V tom je rozdíl. Komunista, to je politická příslušnost, bolševik - charakterová vada."

Z hlediska politologické terminologie to sice není úplně přesné (K.K. holt byl písničkář a nikoli politolog), ale myslím tušíme, co tím chtěl říci.

Berka

#1118 Re: Re: Dobytci komunističtí

2012-12-17 12:32:46

#1112: - Re: Dobytci komunističtí 

 Připomínáš mi studenta z Ameriky, který postřílel malé děti. Máš k němu hodně blízko. Za jiný názor střílet, fakt dobré. To jsou názory hodné debila a ne normálního člověka. Hanba, takový odsuzují komunisty, kdyby se dostali k moci, postřílí každého, kdo nepůjde s nima. Jsi správný SSman. Sám jsi dobytek největší a je hanba, že chodíš po téhle zemi.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...