Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Quoted post
Je to marmý, je to marný je to... |
#1902 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda2012-12-11 17:54#1900: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda ..nejhorší srážka je s blbem...Tak jste mi potrvrdil, že antikomunismus je nemoc, jehož pacient vidí veškeré ZLO v komunistech. Snad i ta druhá světová vznikla kvůli komunistům, krize je taky kvůli zdevastovanému hospodářství komunismem. Ty Vaše obavy o propouštění kantorů a vyhazování žáků jsou úplně stupidně průhledné. Pokud propustí "profesora" petičáře, za to, že manipuloval se studenty, pak snad i Vy budete souhlasit, že jej mají vyhodit. Studenta snad za projevení názoru nemohou vyhodit a dokonce se mu dostalo pocty kafrat hejtmanovi do výběru kandidátů. Jak by se Vám líbilo, kdyby nějaký učitel začal básnit o komunistech. Vy, demokrat, by jste ho určitě nechtěl vyhodit, že? Přestaňte strašit komunistama, na to se chytí jen pitomci. Já je nemusím, ale rozhodně kvůli tomu nedělám takový veletoč. Tihle komunisté nikomu neublíží, rozhodně ne tolik, co současná vláda. Poctivý a zdravě uvažující člověk se dnešních komunistů bát nemusí. Ikdyby vyhráli, kormidlo dějin neotočí. Pokud ano, budu stát na Vaší straně. Mimochodem proč tedy autor nespustil petici za zrušení KSČM? |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#1903 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda2012-12-11 18:41:00#1902: Je to marmý, je to marný je to... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostuda :-) napadlo mne totéž ve Vašem případě... Nevidím veškeré zlo v komunistech, Vaše příměry jsou trapné....ale prostě považuji komunismus za jeden z tragických -ismů. (A to ani já netvrdím, že jsem nadšený z našich korumpovatelných, prolhaných,...politiků napříč všema stranama.....ale na komunisty mám názor historií ověřený:-) Naší, před válkou bohaté a válkou téměř nepoškozené zemi přinesl velkou devastaci ( zdevastováním demokratické inteligence počínaje...a zdarma věnovaným uranem Rusku konče )....a ta se odráží i do současnosti. Je to můj názor a nevnucuji Vám ho. Samozřejmě nesouhlasím s vyhozením učitele jen za to, že sepsal petici. Bylo to jeho právo a je to také krásný příklad, jak smýšlíte o demokratickém vyjadřování se... Samozřejmě má každý právo "krafat" hejtmanovi do jeho výběru kandidátů...vždyť on je voleným zástupcem. Není Bůh, je to "státní zaměstnanec", placený z našich daní:-) Z Vaší podivné logiky vyplývá, že kdo nechce komunisty je nepoctivý a nezdravě uvažující člověk?:-)....wuauuu....vytesání hodná myšlenka:-)) A na otázku ( nevím, proč ji pokládáte mně?.-) : "proč tedy autor nespustil petici za zrušení KSČM?", odpovídám....."zeptejte se ho":-)....Ale možná přestaňte lidi kádrovat, přikazovat jim co mají a nemají dělat ... každý má v rámci zákona právo si sám určovat co chce a co nechce. On chtěl vyjádřit svůj nesouhlas s komunistkou radní, jmenovanou zrovna za oblast školství.... Myslím, že další, jiná státotvorná témata, nechtěl v tuto chvíli řešit:-)) Můžete Vy...třeba se na některých i my shodneme?.-) |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Zachraňme řeku Dyji
2158 Vytvořeno: 2025-07-03
Petice za zachování kulturního prostoru STALIN na Letenské pláni
594 Vytvořeno: 2025-06-25
Petice za skutečnou inkluzi a posílení práv dětí s autismem a ADHD ve školách
212 Vytvořeno: 2025-07-08
Vraťte nám UMtrh – místo, kde kultura dýchala
206 Vytvořeno: 2025-07-05
SAVE STALIN
2865 Vytvořeno: 2025-06-24
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26887 Vytvořeno: 2021-12-22
PETICE ZA ZACHOVÁNÍ HOTOVOSTI
2926 Vytvořeno: 2023-04-28
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
132747 Vytvořeno: 2025-02-11
PETICE za změnu právní úpravy umožňující plošnou likvidaci zdravých včelstev v případě moru nebo hniloby včelího plodu
676 Vytvořeno: 2025-05-22
ZA ZNOVUZVOLENÍ MGA. KATEŘINY MÁLKOVÉ JAKO ZÁSTUPKYNĚ PRO ZUŠ VESELÁ ŠKOLA
113 Vytvořeno: 2025-07-01
PETICE ZA VYBUDOVÁNÍ ,,MOKRÉHOMÍSTA“ PRO LIDI BEZ DOMOVA.
85 Vytvořeno: 2025-07-03
Stop grindadrápu / Stop grindadráp
49 Vytvořeno: 2025-07-08
PETICE ZA ZLEPŠENÍ PODMÍNEK NA WORKOUTOVÉM HŘIŠTI V HABARTOVĚ
102 Vytvořeno: 2025-06-29
Za vznik Rehabilitačního centra pro děti uprchlíků v Karlových Varech)
88 Vytvořeno: 2025-06-11
„Pomozte nám zajistit bezpečný přechod pro zrakově postižené v centru města.“
79 Vytvořeno: 2025-06-29
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
380 Vytvořeno: 2025-04-30
PETICE ZA DOŠETŘENÍ ZMIZENÍ ALEXE BURKOVA
607 Vytvořeno: 2025-06-26
Vraťte vlaky na Dobříš!
1094 Vytvořeno: 2025-02-26
Petice proti výstavbě soustavy větrných elektráren na Žulovsku a Javornicku.
2053 Vytvořeno: 2025-05-15
Petice proti kacení stromů v Dalkovicích
20 Vytvořeno: 2025-07-06