Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Gottlieb

#1576 Re: Re: Re: Re: Autoři petice, nenechte se otrávit.

2012-12-01 12:39

#1574: Eddard Stark - Re: Re: Re: Autoři petice, nenechte se otrávit.

A dokážete vy respektovat petici, která je stejně demokratickým nástrojem? Mimochodem, nejde o protest proti výsledkům voleb, ale proti výsledkům povolebního rozdělení moci - pan Zimola kdysi mluvil o tom, jak moc mu komunisté vadí, pokud tomu tak bylo a je, měl odejít, a ne s nimi jít do koalice. Nebo je pro něho moc tak důležitá, že poruší jakékoliv své předchozí pocity?

Odpovědi

Eddard Stark

#1579 Re: Re: Re: Re: Re: Autoři petice, nenechte se otrávit.

2012-12-01 13:11:53

#1576: Gottlieb - Re: Re: Re: Re: Autoři petice, nenechte se otrávit.

Zimola řekl, že mu vadí na centrální úrovní ale to neznamená, že nebude respektovat většinové rozhodnutí ČSSD jestli zruší Bohumín. On někdo nerespektuje petici? Je i petice na podporu radní za KSČM. A nikdo tady o petici nepsal. Radní Baborová má zákonné právo zůstat na svém místě a je jedno kolik bude podpisů na téhle petici a můžete se ustávkovat.

Bob

#1581 Re: Re: Re: Re: Re: Autoři petice, nenechte se otrávit.

2012-12-01 13:52:47

#1576: Gottlieb - Re: Re: Re: Re: Autoři petice, nenechte se otrávit. 

 Gottliebe, Gottliebe, Vy neznáte pravidla? Vždy nejsilnější strany uzavíraly povolební koalici. Takže moc se  rozdělila podle pravidel. Je to pro Vás dozajista smutné, že? Pravice dělá, co může, aby z toho svého volebního výsledku něco vytěžila. Jihočeši jsou stranou, jejíž členové lezou každé volby do jiné, nové strany, kterou si založí. Začínali u Komunistů, založili OF, ODA, ODS, Starosty a nevím co ještě. Prostě převlékačům kabátů nemíním držet palce.Bohužel, každá hra má svá pravidla, lide chtěli, aby se vláda levice pokusila dát ten bordel a šmeliny pravice do pořádku. Smiřte se s tím. Svoji nenávist si hojíte na jedné slušné učitelce.