Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Akademik

#1456 Re: Jen mě fascinuje.

2012-11-30 00:42

#1454: Jan Vraja - Jen mě fascinuje. 

Vrajo, pokud chcete psát o NSDAP, zkuste si nejprve nastudovat, koho zaměstnával Adenauer po válce v německém průmyslu, justici, armádě a pod.

Vrajo, protože jste si to zatím nenastudoval, tak vaše příspěvky působí dojmem, jako by je nepsal Vraja, ale nějaký idiot.

Vrajo, takže zkuste nejprve něco nastudovat a potom to napište znovu a lépe.

Odpovědi

Jan Vraja
Hranice na Moravě

#1605 Re: Re: Jen mě fascinuje.

2012-12-01 22:31:55

#1456: Akademik - Re: Jen mě fascinuje.

Akademiku a kdo byl vzorem českých komunistů:....."Soudruzi! ...Pověste bez váhání a veřejně, tak aby to všichni viděli, nejméně stovku známých kulaků, bohatých lidí, vykořisťovatelů! Udělejte to tak, aby se na stovky verst všichni třásli, uvědomili si to a šířili dál zprávy o tom, že věšíme, zabíjíme vykořisťovatelské kulaky." Podepsán Lenin"Lidé vždy byli a budou prostoduchými obětmi klamu i sebeklamu v politice, dokud se nenaučí za nejrůznějšími mravními, náboženskými, politickými a sociálními frázemi, deklaracemi a sliby hledat zájmy těch či oněch tříd."

Spisy 19, Praha 1959, str. 16

.Pokud někdo obhajuje komunismus,pak by si měl přečíst knížku Souostroví Gulag od Solženicyna nebo o procesech u nás v 50-tých letech i tom jak se komunisti zachovali k lidem,kteří bojovali na straně západních spojenců.Myslím si tedy,že je to úplně fuk kdo byl horší,spíš bychom neměli dopustit aby se vrátili.Na rozdíl od Vás jsem si prostudoval dva díly knihy od mezinárodních spisovatelů  "Černá kniha komunismu"!

 

Akademilu,je vidět,jěště máte co studovat!!

 

BTW."Historie se nám může a nemusí líbit. Můžeme ji obdivovat nebo z ní zvracet. Ale nejhorší by bylo, kdybychom ji zapomínali, potom se s jistotou zopakuje."