Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post

Amnabe

#121 Re: Amnabe tedy byla před domem p. Baborové a co na to orgány činné v tr. řízení !

2012-11-28 14:22

#120: Mirek - Amnabe tedy byla před domem p. Baborové a co na to orgány činné v tr. řízení ! 

 Pokud jste si nevšiml, tak reaguji i na petici pana Rosochy. Nejsem žádná provokatérka, jen mám potřebu uvádět věci na pravou míru a hodně mi vadí, když lidi lžou a píšou smyšlené věci. Jelikož žiju v Třeboni a mám možnost všechny zúčastněné znát, tak mám chuť za ně bojovat a uvádět věci na pravou míru. To je všechno.

A nechápu, co je za hlod, že jsem před barákem paní Baborové. Myslím, že nikdo, kdo chodí na Gymnázium nebo na JČU nemá zapotřebí něco takového dělat. Pokud se někde ve Strakonicích najde idiot, který to má zapotřebí, tak to neznamená, že je to něco, s čím by studenti souhlasili.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122 Re: Re: Amnabe tedy byla před domem p. Baborové a co na to orgány činné v tr. řízení !

2012-11-28 17:40:32

#121: Amnabe - Re: Amnabe tedy byla před domem p. Baborové a co na to orgány činné v tr. řízení ! 

 Milá Amnabe, nenechte se, prosím, vyvést z míry některými ze zdejších přispěvatelů. Samozřejmě je petice i postup studentů zákonný.

Oni nebrání s. Baborové vykonávat řádně zvolenou funkci krajské radní, nepožadují, aby byla vyhozena ze školy za své politické smýšlení,....oni žádají o jediné: aby hejtman Zimola přehodnotil jmenování s.Baborové radní za školství a kulturu.Tato funkce není zákonem nárokovatelná a s.Baborová nebyla do funkce radní pro školství zvolena, ale pouze dosazena. Studenti mají proti tomuto právo protestovat, stejně jako zde mnozí Vaši odpůrci mají právo totéž požadovat, domáhají-li se odstoupení např. ministrů a pod.

Zítra v 17.00 na Piaristickém náměstí :-)

Zdravím Vás, Mgr.Jiří Irra