Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post

Vojtěch Straka
Autor této petice

#90 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-25 14:22

#88: Amnabe - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Ne to opravdu není vykládání zákona, opravdu je to citace zákona a vedle ní položená fakta. Jestli máte jiný pocit, přečtěte si to ještě stokrát a pomalu.

Pokud nějaký právník opravdu řekl, že současné dění na těch školách je v souladu se zákonem, je možné, nicméně to ještě neznamená, že je to pravda. Právníci si mohou vykládat, co chtějí, a koneckonců když bude sto právníků, bude sto různých výkladů zákona (a obvykle padesát z nich naprosto nesmyslných). Žádný právník nemá patent na pravdu.

Proč nepodám trestní oznámení? Protože porušení zákona není totéž co trestný čin, zákonů jsou tady tisíce, trestní oznámení se podává v případě porušení jen jednoho jediného z nich. To byste věděla, kdyby vám nechybělo aspoň to nejzákladnější právní povědomí, což jste tady ostatně už mnohokrát předvedla.

Stávka je pro pana Zimolu? Co má pan Zimola říct ještě dalšího, než že nikoho odvolávat nebude, protože to ani ze zákona udělat nemůže?

Proto pořád opakuji, ať přijedete do Třeboně a popovídáte si s těmi lidmi osobně. Bohužel na to nemáte odvahu.

Tohle jsme tady už řešili výše, ne?

Vlastně žádný konkrétní a osobní krok jste neudělal. Kromě toho, že jste na intrnetu založil petici.

To se velmi pletete, příslušné podání ke Krajskému úřadu JčK jsem učinil podstatně dříve, než jsem založil petici na tomto serveru. To je asi to vaše "trestní oznámení".

Odpovědi

Amnabe

#98 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-25 17:50:26

#90: Vojtěch Straka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí... 

 Pak nevím, na koho se obrátit. Ano, opravdu nevím všechno, jen se snažím diskutovat. A to, v čem jsem si jistá, to také napíšu. V čem si nejsem jistá, ráda se obrátím na odborníky nebo se s někým poradím. Což jsem také udělala.

Pokud jste tak již učinil, tak nezbývá než čekat na výsledek, který Vám buď Vaši domněnku o porušení zákona potvrdí nebo vyvrátí.