Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post

taky učitel

#64 Re: Re:

2012-11-24 18:12

#60: Amnabe - Re:

Dost pamatuji. Sice ne třicátá léta min. století a HITLERJUGEND, ale padesátá léta ano. Tenkrát pracující také houfně podepisovali archy a žádali přísné potrestání osob z politických procesů. Také o nich nic nevěděli. Zrovna tak většina těch, kteří teď podepisují petici, ví o paní Baborové jen to, že je v té "nesprávné" straně. Ti, kteří ji znají, se o ní vyjadřují pochvalně.

Dav se dá velmi snadno zmanipulovat a nerozumné děti tím spíš. Ale naštěstí  už tu demokracii máme, byť se to každému líbit nemusí. I kdyby pan Rosocha získal další desetitisíce podpisů, vskutku nevím, čeho tím chce dosáhnout. Výsledky voleb v jižních Čechách nejspíš zpochybněny nebudou a že by vítězové voleb chtěli něco měnit,  to si také nemyslím.

 

Odpovědi

Amnabe

#66 Re: Re: Re:

2012-11-24 18:22:41

#64: taky učitel - Re: Re:  

 Paní Baborová sice může být správná ženská, o tom nechci diskutovat. Ale stačí si přečíst její program nebo některé její články a názor si může udělat každý, protože je veřejně činná. Takže jsou to její osobní názory v politice a i to, že je v komunistické straně.

Pavel Zeman

#72 Re: Re: Re:

2012-11-24 20:29:18

#64: taky učitel - Re: Re:

Takže soudružka je správný člověk v nesprávné straně...a to je jako omluva? Komunista je a bude vždy nepřítelem lisdtva, má stejné cíle a metody jako fašista, jen s tím rozdílem, že komunisté nají na rukou krev daleko více lidí než fašisté. Doporučuji trochu studia dějin....