Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post

Vojtěch Straka

#33 Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-23 18:49

#31: Amnabe - Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Proč si pořád myslíte, že většinou osmnáctiletí studenti, kteří za peticí stojí, nejsou schopni se sami rozhodovat a mít názor. Proč pořád všichni berou v potaz, že je na škole nějakým způsobem masírují a vtloukají jim do hlavy nesmysly.

Stejně nezákonné, jako kdyby studenty "masírovali" učitelé (což se sice děje, ale odhlédněme od toho), je, pokud se studenti na střední škole masírují navzájem. Osmnáctiletí sedmnáctileté, sedmnáctiletí šestnáctileté... jedenáctiletí desetileté. Výsledkem je dav zfanatizovaných a myšlenkově zdeformovaných dětí velmi podobný tomu, jaký tu byl v dobách Hitlerjugend nebo SSM. Učitelé a hlavně vedení jsou tam od toho, aby něčemu takovému hned v zárodku zabránili.

To ustanovení školského zákona, o kterém se zde bavíme, tam není jen tak pro nic za nic.

Odpovědi

Amnabe

#43 Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-24 11:49:29

#33: Vojtěch Straka - Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí... 

 Já většinu těch studentů znám a prostě nikdo není zmasírovaný. Nezlobte se na mne, ale pokud je neznáte, tak to tak nepřehánějte. Jsou to velice inteligentní a ne zdeformovaný většinou dospělí studenti, kteří mezi sebou diskutují. Nikdy bych nevěřila, že jednou budu s někým řešit, jestli můžou spolu diskutovat nebo ne. Přestaňte už s tím, že je někdo zfanatizovaný, protože to není pravda a jenom lžete.