Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post

Amnbe

#28 Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-23 17:57

#27: taky učitel - Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí... 

 Dobře, at protestují. Já jsem taky zaměstnanec a za mne teda rozhodně nemusí. Já se o sebe postarám sama, ale nebudu jim upírat jejich právo.

Pan ROsocha určitě není zodpovědný za všechny transparenty, které se na náměstí v ČB ukázali. Nevím, jestli s ním souhlasí on, mně přijdou vulgarity zbytečné.

Ani pan Hejtman nedodržel svůj slib. Po setkání už se nikomu neozval - student Hořejší to vysvětloval v reportáži ze čtvrteční stávky.

Odpovědi

taky učitel

#30 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-23 18:23:58

#28: Amnbe - Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Ani se nedivím, jestli se neozval. Pokud je mi známo, studenti slíbili shromáždění k 17. listopadu a ne hloupou demonstraci s hloupými transparenty a hloupými výroky studentů. Co např. transparent CHCI SE UČIT PRAVDU!!!!!! On snad pan Zimola nebo paní  Baborová chtějí, aby se učila nepravda?


#46 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-24 13:23:02

#28: Amnbe - Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí... Pan ROsocha určitě není zodpovědný za všechny transparenty, které se na náměstí v ČB ukázali

Človíčku, vykašlete se na politiku a jděte se raději učit, např. shodu podmětu s přísudkem, nebo neodmaturujete.

Mimochodem - čtete parlamentnilisty.cz? Tohle tam napsala s pravděpodobností blížící se jistotě jedna Vaše kolegyňka:

Učitel Rosocha nás, studenty z jihu Čech, přinutil na popud paní ředitelky,že musíme jít demonstrovat a nebo jsme dostudovali.Pod touto pohrůžkou se musíme proti svému rozhodnutí srocovat a podepisovat se pod petice, protože si to vedení školy s Rosochou kontrolují. Někteří jsme zapsáni i vícekrát,aby to vypadalo,že je tam podepsáno hodně studentů.Nemohu prozradit své jméno,protože bych se studiem skončila.Rosocha mi ale připadá jak fanatik z let před okupací,které vídám v televizi..