Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Vladajsoucna

#1019 Petice budiž známkou ubohosti české pravice

2012-11-22 23:14

Co jsme mohli čekat než že v nedávných volbách zcela správně POŘAŽENÁ pravice bude kolem sebe vztekle kopat, vymýšlet další nové štětinovské petiční žvásty, nedemokraticky revidovat výsledky voleb a další hnědá svinstva jí vlastní. A nebude se štítit ani zneužívat pro svou propagandu dokonce i užitečné idioty z víceletých gymplů, což je zcela v rozporu se zákonem. A do toho ještě nebozí žáčkové hrají písně Kryla, který byl z první, kdo razantně vystupoval proti současnému systému, kterým se oni ať přímo či nepřímo zaklínají.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1022 Re: Petice budiž známkou ubohosti české pravice

2012-11-22 23:22:53

#1019: Vladajsoucna - Petice budiž známkou ubohosti české pravice

Tak Kryl především silně odsuzoval prolezlost nového režimu komunisty. To nemohlo jinak dopadnout.

eva pravičák

#1086 Re: Petice budiž známkou ubohosti české pravice

2012-11-24 09:57:24

#1019: Vladajsoucna - Petice budiž známkou ubohosti české pravice

a není náhodou Váš příspěvek právě známka ubohosti? To si opravdu myslíte, že každý, kdo je proti KSČM musí být pravičák? nenapadlo Vás, že i volič ČSSD může nesouhlasit s jakýmkoliv vlivem KSČM v této společnosti? a co když právě ČSSD tímto krokem některé své voliče právě ztratila?

A už vůbec nechápu, proč se někdo, kdo je voličem KSČM rozčiluje, že se do toho pletou mladí a dle některých nezkušení - když právě tato strana má ve volebním programu tento bod v čísle 8 - Dát slovo mladým - vetší aktivní zapojení mladých lidí do spolecnosti, jejich spoluúcast na rešení otázek, které se jich týkají, v samospráve ve školách i v obcanském živote, mladé do územních samospráv, odboru a zamestnaneckých samospráv.