Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Pavouček

#57 Re:

2012-11-22 14:07

#4: demokrat -

Ano. Ale podívejte se jen na ty reakce tady v diskuzi. Vždyť je to jen nadávání, urážení, nic věcného. (Holt když naše vláda pochází z této "úrovně", nemůžeme se divit, jak to u nás vypadá že). Paní Baborovou lituji, musí to být strašný tlak a osobně bych velmi zvažovala, jestli pro takové lidi pracovat a ztrácet svoji energii.

A pravé pozadí protestů? Vždy se ptejme, kdo by měl prospěch z toho, pokud by odešla. Protože za většinou toho, co se u nás děje, jsou peníze, moc.  To je ten pravý škůdce, ten zneužil ostatní lidi a nic netušící studenty, ten se chce někam dostat.

Normálně uvažující člověk se ptá po profesní zdatnosti, schopnostech, cílech politika. Ty politické strany by se měly zrušit. Stojí nás miliardy a jen lidem blbnou hlavu. Cíl by měli mít přece všichni stejný - prosperitu a dobrou správu naší země a spokojenost občanů. Aby mohli prožít klidný, pohodový a užitečný život. To by měl být cíl politiků. Ne osobní prospěchářství, tunely, zlodějiny a lži.

 

Odpovědi

Martinaza

#2111 Re: Re:

2013-01-25 02:11:34

#57: Pavouček - Re:  

 Naprosto s Vámi souhlasím a byl bych rád, pokud by ten kdo tohle rozpoutal navždy odešel ze školství. Není to pouze jeden pan učitel.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...