Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

amiel

#481 Stydím se za třeboňské gymnázium

2012-11-14 23:45

A stydím se, že jsem jeho absolventem. Akci třeboňských studentů považuji za plivnutí do obličeje všem slušným lidem v této zemi.
Kádrování jsme si dost užili v minulém režimu. Novodobí mladí kádrováci jsou stejní jako jejich rodiče - odsuzují lidi za jejich názory, denuncují, ponižují, štvou a vyvolávají atmosféru strachu.
Jsem rád, že s třeboňským gymnáziem už nemám nic společného. Pamatuji si jedinou slušnou učitelku, dějepisářku dr. Lehockou. Tu ale v sedmdesátých letech její kolegové učitelé z gymnázia vyštvali - protože nebyla komunistka. Někteří z těch učitelů jsou dnes podepsaní pod aktuální peticí...
Všech, kdo petici podepsali, se mohou normální a slušní lidé jenom štítit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#483 Re: Stydím se za třeboňské gymnázium

2012-11-14 23:50:11

#481: amiel - Stydím se za třeboňské gymnázium

Smutné vzpomínky bývalého kádrováka. Jinak byste neměl tak podrobné znalosti ze zákulisí.

 

Jinak tímto děkuji za potvrzení faktu, že za reálného socialismu byli schopní lidé vyhazováni ze škol.

Mimi

#484 Re: Stydím se za třeboňské gymnázium

2012-11-15 00:05:22

#481: amiel - Stydím se za třeboňské gymnázium : jste odpad třeboňského gymnázia, když toto napíšete. Když jste prožil, jak říkáte kádrování, tak pak nechápu vaše bláboly, jde přece o totéž, co jste si prožil. Bude kádrování, bude vyhazování pro názory. Bude je stačit říct: není přizpůsobivý /Mráz - místostostarosta Třeboně o ředitelce školy - vyletěla/ a to ted bude běžné. Tak čím to vlastně hájíte Baborovou?