PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Quoted post

Eva

#49 Re:

2012-11-13 10:31

#47: -

Zkusím vám to vysvětlit takhle:

Přijdete z práce a na dveřích ve vchodě do vašeho paneláku vám bude viset oznámení, že skupina milovníků adrenalinových sportů pořádá ve vašem vchodě ve dnech těch a těch a v době od-do bojovou hru. Pohyb po chodbách bude omezen na dobu od-do, abyste se vyhnul nebezpečí dodržujte pravidla ta a ta - však si je načtete na internetu, střílet se bude samozřejmě ostrými a vy se smíte na vlastní nebezpečí koukat klíčovou dírkou.

Tož asi tak je to s tou vaší rallye v obci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#75 Re: Re:

2012-11-13 15:03:04

#49: Eva - Re:

Tak kdybych si toto přečetla tak přeci budu dodžovat pravidla a nebu koukat klíčovou dírkou na někoho jak tam po sobě střílí protože bych věděla že tam nemám co dělat a že si mi může něco stát. Jednoduché né.

Ale tak když už se pořádá nějaká rally v obci tak prvotní je ta obci aby rozhodla zdy chce či nechce aby tou danou vesnicí rally vedla..takže kdybyste vy jako občané byly proti a byli si stěžovat na obci že nechcete aby tudy rally vedla rally danou obcí vést nebude, ale to už vi nevíte co a potom si stěžujete. A stojí na nebezpečních místech u svého domu za plotem:D

omikron

#468 Re: Re:

2012-12-11 10:47:46

#49: Eva - Re:

Pod tato slova se klidně podepíšu.

To je pregnantně vyjádřený princip takové soutěže. Bez toho, že se vás někdo zeptá, co tomu říkáte vám fandové adrenalinového sportu předepíší svá pravidla, a když vám auto vletí plotem na zahradu a zabije polovinu vaší rodiny, tak je to vaše chyba, protože oni vás předem upozornili.

Ať si závodí - ale na místech k tomu určených. Tam ať jsou viditelně určené bezpečné zóny a kdo bude stát mimo, ten tak činí na vlastní nebezpečí.

 


Nepřihlášený uživatel

#491 Re: Re:

2012-12-17 08:17:15

#49: Eva - Re:

Evo, to je velmi trefné. Lépe to snad ani nejde definovat. Míra L.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...