Vyhodte Bílka

Quoted post

Radomír Uhlíř

#1108 to Rocky

2012-11-08 14:24

Když argumenty, tak argumenty:

1)Výsledky:
posledních 6 zápasů = 1 výhra nad Maltou, 5x jsme nedali gól a to ani slabším soupeřům typu Finsko. EURO - budiž, zahráli jsme dobře proti Polsku a poločas proti Řecku. Zbytek hrůza. Předtím zase ostudná prohra z Maďarskem... Výsledky jsou jako na houpačce, přičemž výhry pouze nad slabými a to ještě s obtížemi. Silného soupeře jsme neporazili, ani nepamatuju. Za úspěch už se považuje, když ukopeme bezbrankovou remízu.

2) Herní projev mužstva
Mnoho odborníků se shodne, že mužstvo na hřišti působí, jakoby nevědělo, co má hrát. Vždycky se to omluví tím, že chybí Rosický, nebo Pilař, jakoby jiná mužstva hrála pořád se všemi oporami. ale pokud by jsme měli systém, tak za Rosického nastoupí jiný tvořivý záložník a není co řešit.
Zkuste zavřít oči, a představit si jak hraje Plzeň...máte to, že a teď zavřete oči a vybavte si jakým stylem hraje reprezentace....nic tam není! prostě styl, systém či herní projev reprezentace nemá!

3) Motivace hráčů
Nevím jak trenér motivuje hráče, ale jak je možné, že se opakovaně stává, že prospíme 60-70 minut zápasu? To přiznává i sám Bílek...

4) Schopnost trenéra reagovat na vývoj utkání
Trenér Bílek několikrát ukázal, že si na střídačce neví rady. Nedokázal reagovat na průběh zápasu. Do úmoru spoléhá na Pekharta, který je viditelně z formy a nedokáže v pravý moment, tj. klidně v poločase, "říznout" do sestavy a poslat tam Lafatu. Pošle ho na hřiště až v 80. minutě a ten než se rozkouká, tak je zápas v háji. To samé platí o spící záložní řadě, kterou nechá potácet se po hřišti většinu utkání a když přijde střídání, je už pozdě.

5) Sebereflexe trenéra
Trenér by měl být osobnost, která vždy svojí za svými hráči a spíše vezme neúspěch na sebe, i kdyby to byla chyba hráčů. V případě trenéra Bílka je to naopak, o jeho pochybeních se nedozvíme zhola nic, chyba je pouze v nekvalitních hráčích. Veškerou kritiku odráží chlubením se, jak uspěl na EURU a z toho chce žít asi až do smrti.

Odpovědi

Rocky

#1110 Re: to Rocky

2012-11-08 15:08:40

#1108: Radomír Uhlíř - to Rocky

Jo a eště dodatek k bodu č. 5. Nebil se dostatečně Bílek za Baroše, když byl až brutálně kritizován novináři a rádobyfanoušky??. Právě teď zjišťujeme jaká je za ním obrovská propast.