Vyhodte Bílka

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Vyhodte Bílka

Rocky

#1101 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: B

2012-11-08 10:58

#1100: rooster - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek

Takže asi po 150x. Netvrdím, že je Bílek ideální trenér. Na druhou stranu netvrdím, že je nejhorší na světě jak tady většina z vás tvrdí. Úspěchy za sebou nějaký má a to nikdo nevyvrátí. Za druhé jak někdo může o někom tvrdit zda má nebo nemá autoritu když ho osobně nezná nebo osobně nezná hráče, kteří maj pod ním plnit taktický pokyny. To je prostě pouze veření z vody a pouhopouhý vlastní doměnky opírající se o zfanatizovanou protíblíkovskou vlnu. A to, že sme momentálně 25 v žebříčku FIFA. Pokud se nepletu kolem tohoto místa sme už nějakej ten pátek. A taky tam +/- kvalitativně patříme.

Pepa

#1102 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: R

2012-11-08 11:31

#1101: Rocky - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: B

A pořád si mele tu svoji... Děláš ze všech co zde píšou svoje názory akorát debily, ale sám jím jsi. Se divim, že už ti autor petice nezatrhl ty tvý scestný názory, který tady každýmu cpeš. Běž si na nějaký fórum kde maj rádi Bílka - jestli teda nějaký je a neotravuj tady, kde o to nikdo nestojí.

Rocky

#1103 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: R

2012-11-08 12:24

#1102: Pepa - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: R

A co mám psát....?? Zbaběle nastoupit do vlaku s heslem ,,Bílek ven,,?? Budeš spokojenej když začnu s váma zpívat tuhle písničku??? Budeš spokojenej když tady začnu blábolit ,, Bílek je neumětel,,......,,co tam ten magor ještě dělá,,.....,,každej druhej by na jeho místě už dávno rezignoval,,....atd....

Já si spíš vážim názorů, který se neopíraj o mediálně zfanatizovanou masu většiny. Náš nároďák prostě není v situaci, aby dělal body a zároveň hrál ,,krásný,, fotbal. Myslíte si, že pod jiným trenérem by hrál nároďák jinak?? POkud se nepletu od roku 2004 jsme porazili jedinýho silnýho soupeře. A to Němce, kteří měli tenkrát už jistej postup. Naše hra je už pár let (a to i pře Bílkem) +/- kvalitativně na podobný úrovni. Proč si pořád většina z Vás myslí, že jinej trenér udělá nějakej zázrak??

Martin

#1104 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: R

2012-11-08 12:39

#1103: Rocky - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: R

Vyjádření svýho názoru mi nepřijde jako zbabělost !!! Máme demokracii, ne každej musí mít stejnej názor, ale v demokracii by měla vyhrávat většina. Takže navrhuju: založ si petici "Nevyhazujte Bílka" a můžeme po nějaký době porovnat počty podpisů. Podmínky pro prosazování účelu petice budou mít oba zakladatelé stejný.

Rocky

#1105 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 R

2012-11-08 12:48

Milan

#1106

2012-11-08 13:17

Je to pro mě nejhorší trenér a hotovo, tvoje argumenty mi jsou šumák, mám na něho udělanej názor a ten mi nezměníš ani svíma liebesbriefama který se mi ani nechcou číst.

Bílek ven! čus
Martin

#1107 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #10

2012-11-08 13:20

#1105: Rocky - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 R

Taky odpověď. Koukám že pán je politik. Víc už fakt vědět nepotřebuju.

Radomír Uhlíř

#1108 to Rocky

2012-11-08 14:24

Když argumenty, tak argumenty:

1)Výsledky:
posledních 6 zápasů = 1 výhra nad Maltou, 5x jsme nedali gól a to ani slabším soupeřům typu Finsko. EURO - budiž, zahráli jsme dobře proti Polsku a poločas proti Řecku. Zbytek hrůza. Předtím zase ostudná prohra z Maďarskem... Výsledky jsou jako na houpačce, přičemž výhry pouze nad slabými a to ještě s obtížemi. Silného soupeře jsme neporazili, ani nepamatuju. Za úspěch už se považuje, když ukopeme bezbrankovou remízu.

2) Herní projev mužstva
Mnoho odborníků se shodne, že mužstvo na hřišti působí, jakoby nevědělo, co má hrát. Vždycky se to omluví tím, že chybí Rosický, nebo Pilař, jakoby jiná mužstva hrála pořád se všemi oporami. ale pokud by jsme měli systém, tak za Rosického nastoupí jiný tvořivý záložník a není co řešit.
Zkuste zavřít oči, a představit si jak hraje Plzeň...máte to, že a teď zavřete oči a vybavte si jakým stylem hraje reprezentace....nic tam není! prostě styl, systém či herní projev reprezentace nemá!

3) Motivace hráčů
Nevím jak trenér motivuje hráče, ale jak je možné, že se opakovaně stává, že prospíme 60-70 minut zápasu? To přiznává i sám Bílek...

4) Schopnost trenéra reagovat na vývoj utkání
Trenér Bílek několikrát ukázal, že si na střídačce neví rady. Nedokázal reagovat na průběh zápasu. Do úmoru spoléhá na Pekharta, který je viditelně z formy a nedokáže v pravý moment, tj. klidně v poločase, "říznout" do sestavy a poslat tam Lafatu. Pošle ho na hřiště až v 80. minutě a ten než se rozkouká, tak je zápas v háji. To samé platí o spící záložní řadě, kterou nechá potácet se po hřišti většinu utkání a když přijde střídání, je už pozdě.

5) Sebereflexe trenéra
Trenér by měl být osobnost, která vždy svojí za svými hráči a spíše vezme neúspěch na sebe, i kdyby to byla chyba hráčů. V případě trenéra Bílka je to naopak, o jeho pochybeních se nedozvíme zhola nic, chyba je pouze v nekvalitních hráčích. Veškerou kritiku odráží chlubením se, jak uspěl na EURU a z toho chce žít asi až do smrti.
Rocky

#1109

2012-11-08 15:03

1) Tak teď sem zmatenej. Proti čemu se teda protestuje?? Proti výsledkům?? Ty sou pokud beru v úvahu mistráky ucházející. A pokud jde o výkony.... tak zrovna argumentace Maďarskem neobstojí. Ten zápas sem viděl a pro jistotu jsem si našel reportáže z toho zápasu a hrál se zajímavej fotbal ve kterým sme byli lepší a měli víc šancí (to je argument pro ty co by rači viděli prohru po dobrým výkonu než výhru nebo plichtu po nudném výkonu). Ale prostě se prohrálo. Viz závěr z reportáže jednoho serveru: Tak tentokrát se štěstěna otočila proti českému týmu. Proti Izraeli reprezentanti dali gól v posledních minutách, teď ho naopak dostali. Akcí, které mohly skončit v maďarské síti bylo sice dost, ale počítají se až přesné trefy. A těch dal víc soupeř. Doufejme, že vystoupení národního týmu v Polsku bude úspěšnější.

2) Tak to je typický... argumentovat Plzní. Logika, že pokud by byl např. Vrba trenérem repre, že poté bude hrát repre tak úžasný fotbal jako Plzeň (mimochodem i Plzeň má výkonnostní výkyvy - ale to se jaxi mlčky nezdůrazňuje) je fakt naivní.Jak už sem psal před tím. Trenér v klubu má úplně jiný možnosti pracovat s týmem než trenér repre.

3) tady nevim jak ste vykouzlil slovo ,,opakovaně,,?? Já tohle zaslech od Bílka pouze po zápase s Bulharskem.

4) Brucknerovi se vyčítalo úplně to samý?? A odvolával ho snad někdo?? 4-5 let v kuse to byla v podstatě jediná taktika když se nedařilo. Všechno na Kollera. Netvrdím, že Pekhart je nejlepší volba, ale argumentovat Lafatou, kterej už x-krát (a to hrál několikrát i od základu, právě v těch přátelácích, které nedopadly a na které se nadává, že Bílek nikoho dalšího nezkouší) dokázal, že vlastně nic nedokázal.

5)Bohužel mediálně působí Bílek velice špatně a s tím souhlasím. To takovej Hašek (i když s repre dokázal kulový) dokáže pře média působit daleko sofistikovaněji. Stejně jako další většinou neúspěšní a na trenérské křeslo se tlačící trénéři. Bílek je prostě bývalej hráč.. teď trenér a není to politik. Ale od toho tam není. Je zodpovědnej především za výsledky v mistrovských utkáních. A pokud se nepletu tak má za víc jak 3 roky ve funkci pouze 5 porážek (z toho dvě s gigantem Španělskem)
Rocky

#1110 Re: to Rocky

2012-11-08 15:08

#1108: Radomír Uhlíř - to Rocky

Jo a eště dodatek k bodu č. 5. Nebil se dostatečně Bílek za Baroše, když byl až brutálně kritizován novináři a rádobyfanoušky??. Právě teď zjišťujeme jaká je za ním obrovská propast.

Radomír Uhlíř

#1111 Re: Re: to Rocky

2012-11-08 15:37

#1110: Rocky - Re: to Rocky 

 pane Rocky :-) , skoro v každém bodě reagujete na něco jiného, než jsem psal... v bodě jedna jsem komentoval výsledky, ne hru, pak jsem naopak mluvil o herním projevu, či chcete-li tváři mužstva a vy mluvíte o trenérovi Vrbovi, v pětce jsem nic nepsal o tom,  jaký má Bílek"mediální obraz", ale nedostatku sebereflexe atd. Jinak, když už jste zmiňoval Brucknera, tak ten byl naopak pověstný, že hru dokázal číst dokonale a měl vysloveně čuch na střídání a koho poslat na hřiště.

Rocky

#1112

2012-11-08 15:52

Takže výsledky ještě jednou. 3 zápasy - 5 bodů. Je to málo?? Je to hodně?? To se dovíme až na konci kvalifikace. Výsledky přípravnejch nemá smysl komentovat, protože to sou zápasy kde se zkouší atd....zrovna třeba takovej Lafata a jiní třeba na tý Ukrajině.

K bodu 2. POkud uvádíte Plzeň jako vzor ,,krásnýho,, fotbalu tak logicky předpokládám, že obdivujete práci trenéra Vrby. Proto sem ho zmínil.

Ad 5) Co se týče toho, že si údajně Bílek stěžoval, že nemá k dispozici kvalitnější hráče. Tohle sem teda od něj nikdy neslyšel. Slyšel jsem od něj pouze větu, že nemáme kvalitnějšího útočníka než je Milan Baroš. A tady má bohužel pravdu...
Jinak vy ste někdy slyšel někdy nějakýho trenéra jak si po prohranecjh zápasech sype popel na hlavu??? Sem sním. Aspoň jeden příklad z kterýho se může Bílek poučit.

Nepřihlášený uživatel

#1113 Re:

2012-11-08 16:06

#1112: Rocky -

už jdi do prdele!!!!

anti Rocky

#1114

2012-11-08 23:16

Rocky, co to tu meleš. Když hrači nedostanou žádné kvalitní taktické pokyny a po hřišti se jen motají a alibisticky ustrašeně nahrávají jen dozadu, je snad jasné, že kouč stojí za hovno. Bereš pořád kolik máme bodů, ale kolikrát jsme za ty zápasy vůbec vystřelili. Není vyjimka, že se za poločas ani nevystřelí na bránu. To je podle tebe dobře? Ta hra nemá žádný systém, proto stojí za hovno. A přestaň se tu už nad tím netrenérem rozplývat.

Nepřihlášený uživatel

#1115

2012-11-08 23:23

Jestli chce Rocky výsledky 0:0, tak ať tam dáme 10 obránců, to bude super!!! Je zajímavé, že když se někde změní trenér, ve většině případů se změní systém hry. A ten trenér nedostane zároveň nový mančaft. Tak čím to je?
Rocky

#1116 Re:

2012-11-09 10:43

#1114: anti Rocky -

Já zas vidím spoustu zápasů, který se mi celkem líbily. Na EURU zápas s Polskem a s Řeckem (do Čechovy chyby). Oba zápasy v kvalifikaci proti Skotsku (i ten co sme zremizovali po nafilmovaný penaltě byl ke koukání). První poločas s Portugalskem na Euru taky nebyl vyloženě špatnej. Existenčně důležitej zápas v Litvě sme zvládli na výbornou. Na obou barážových střetnutích taky byly k vidění pozitivní prvky a tyhle zápasy prostě musely diváka vtáhnout do děje. Teď se remizovalo s Bulharskem... no bóže. Přípravný zápasy za Bílkovi éry nejsou nic moc..... ale komu z Vás by se líbilo, vyhrávat krásným fotbalem v přípravě kdyby sme pak chyběli na důležitý akci. A ruku na srdce. Za Bílkovi éry našemužstvo nabídlo divákům snad víc vrušujících okamžiků než předchozí tři kvalifikace dohromady. To máme velice dramatickou koncovku kvalifikačnískupiny. Velice dramatickou baráž. Velice dramatický EURO. Zábava až na půdu. Já sem se teda bavil. A od toho to je.

rooster

#1117 Re: Re:

2012-11-09 11:00

#1116: Rocky - Re:

....je to opravdu komediant....já se tedy opradu bavím..... :-D

Rocky

#1118 Re: Re: Re:

2012-11-09 12:13

#1117: rooster - Re: Re:

Spíš já se bavím. Mě je úplně jedno jestli Bílek bude odvolanej, Jestli sám odstoupí či bude dál pokračovat. Já sem vyrovnanej člověk a takovýhle věci mě nemůžou rozhodit. NA tuhle stránku s tou peticí sem se dostal čistě náhodou a zírám co lidi v životě považujou za tak strašně důležitý (pravděpodobně jsou sami nespokojeni se svým životem a k nároďáku upíraj smysl svýho života), že jim stojí zato zakládat různý petice a pořádat na odvolání Bílka div ne generální stávku.

Pro mě je to absolutní maření času. Já se jen prostě výborně bavím. Odvolávání Bílka a dosazení tam někoho jinýho je jak z tý scény z Červenýho Trpaslíka, kdy jeden Rimmer natírá chodby lodi na námořnickou šeď zatímco druhej Rimmer na vojenskou šeď. Prostě žádná změna. Stejně se tady orodovalo za odvolání Rady, Straky.....Hašek taky neměl bůhví jakej zásadní vliv na hru týmu. Prostě se tady vynakládá neuvěřitelná energie na kosmetický změny.... a mě to prostě baví... štouchat do vás vy odborníci...:)))))))))))))))))

prerushit

#1119

2012-11-09 12:28

Takto se fotbal nehraje...Na Euru to byla náhoda,že po výprasku od Rusů se tým zvedl...Proti Bulharsku blamáž....Ona to byla blamáž celou kvalifikaci,když se prohrálo s Litvou...Takové soupeře musíme porážet...Někteří hráči,tam nemají už dávno co dělat..Chtělo by to poskládat z domácí ligy,to by byl jinný fotbal
Rocky

#1120 Re:

2012-11-09 13:22

#1119: prerushit -

No tým poskládanej z ligy byl právě na tom přípravným turnaji před startem kvalifikace na EURO. Jak bylo tenkrát zřetelně vidět z ligy má na repre úroveň pouze pár (tenkrát spíš nikdo) jedinců. Dneska jich je díky Plzni o něco víc tím, že se otrkali v pohárech, ale nedělejte si žádný iluze, že výborná forma některejch ligovejch hráčů bude stačit na repre úroveň. To je jen zbožný přání jak to dokázaly turnaje v Emirátech a v Japonsku kde nás vesměs reprezentovali jen hráči z ligy. Tenkrát Bílek objevil pouze dva fotbalisty, kteří později zapracoval (Pilaře - tenkrát eště Hradečáka, a Gebreho)

Petras

#1121 Trička..

2012-11-09 15:01

A proč se tady furt řeší něco o Bílkovi, když jeho neschopnost vést tak velké mužstvo je víc než do očí bijící? V každé jiné zemi by byl odvolán už před 2 roky a dělal by tam tak leda šatnáře nějaké přípravce.. Proč se tady nikdo nebaví o těch módních tričkách? Neměli by si ho objednat i hráči? :-) Mimochodem proč to tričko autor zazipoval (nejde to otevřít) a proč se tam musí člověk přihlašovat? Tomu fakt nerozumím..

Nepřihlášený uživatel

#1122

2012-11-09 16:18

kjkjk
Rocky

#1123

2012-11-09 18:13

Teď sem si pročítal další příspěvky na jiných serverech a musel jsem se smát....:))) Lidi si dokážou neuvěřitelně směšně odporovat v základních argumentech. Na jedný straně až do nebes vychvalování styl hry Plzně. Na druhý straně když koukám na hodnocení hráčů repre fanoušky po jednotlivých zápasech tak na posledních místech sou hráči jako Petržela, Rezek, KOlář (a v neposlední řadě Baroš).... tzn. v podstatě v tý době stěžejní hráči základní sestavy Plzně, který se zasloužili o titul a po té se úspěšně prezentovali v pohárech. Ovšem k zamyšlení taky stojí jedna věc. Když nebudu počítat předkola tak Plzeň loni vyhrála v pohárech (Lize mistrů) jedinej zápas...:)))
gadžo

#1124 Re:

2012-11-09 18:29

#1123: Rocky -

no kdyby Plzeň vyměnila Vrbu za Bílka, tak by to bylo možná lepší..;-)  Rocky ty seš fakt magor.. :-))

Rocky

#1125 Re: Re:

2012-11-09 19:19

#1124: gadžo - Re:

Kde máš záruku, že by Vrba byl úspěšnější MAGORE?..:))

Myslíš, že by Vrba něco zmoh s hráčema, který bude mít k dispozici 6-7x do roka?? Vždyť mu v Plzni trvalo rok než se tým vypracoval. Než se systém vypiplal??? Furt nechápu proč si tady většina z vás furt myslí, že přijde nějakej trenér spasitel a lusknutím prstu budem hrát krásnej fotbal a eště všechno vyhrávat. Pokud možno nad Španělskem, Itáliíí a podobnejma soupeřema??