Vyhodte Bílka

Quoted post

Vybrat přezdívku

#1095 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní tre

2012-11-08 08:31

Jouda ne, ale ty by si to určitě zvladnul, jsi chytry, maš spoustu zkušeností a ve všem pravdu. Tiskovky by si zvladnul taky vyborne. Určitě i v kabině by si klukum vysvětlil, že je vše ok.. Popřemejšlej o tom, teda jestli si uz plnoletej :) a nebo pak politiku. :)) nejsilnějši Kanadu v hokeji spojovat s polskem?? To seš fakt hustej :)) hele co bereš ?? :))

Odpovědi

Rocky

#1096 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní

2012-11-08 08:48:13

#1095: Vybrat přezdívku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní tre

Hele a co bereš ty??

Tvoje první věta??? Máš k ní nějakej výkladovej slovník?? Vůbec nevím co tím chtěl básník říct???

Druhá věta??? Máš k ní nějakej výkladovej slovník?? Navazuje na nějakej můj z předchozích názorů nebo příspěvků??? PO kračuješ tím nějak v diskuzi nebo jseš jeden z mnoha trotlů co pouza plácaj prázdnou slámu a pak se plácaj po zádech jak to těm druhejm v diskuzi nandali.

Třetí věta?? Máš k ní nějakej výkladovej slovník?? Navazuje na nějakej můj z předchozích názorů nebo příspěvků???

Čtvrtá věta.... dal sem přirování ke Kanadě aby to i tupounek jako ty dokázal rozklíčovat co sem tím chtěl říct, páč tobě by pravděpodobně asi nedošlo to, že prostě Polsko, kerý má opory v Dortmundu, kerej 2x za sebou vyhrál německou ligu nebo další hráče, který hrajou daleko podtstanější roli ve sevých klubech než naši.