Vyhodte Bílka

Quoted post

rooster

#1085 Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 15:09

#1082: Rocky - Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

"Bejt tam jinej trenér"....tak už tam dávno není!!! Každý jiný trenér by byl a v minulosti taky byl odvolaný....to je vše oč tady běží.....

za poslední tři a bohužel i více roků jsem neviděl fotbal repre na který by se dalo koukat ať už se jednalo o Španělsko,nebo kohokoli z outsiderů(tím spíše)!

Už si říkám,kdo je větší zoufalec,jestli ty s tím neustálým obhajováním "kvalitního trenéra",nebo nás zatím 23000 kteří se snažíme projevit svou nevoli s tím,kdo reprezentuje náš fotbal.Stéjně tu jde o ho.no,protože dokud bude pan Pelta na své pozici,tak se jen tak nic nezmění.

Odpovědi

Rocky

#1087 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 15:18:45

#1085: rooster - Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Dávno odvolaný???? Co to je zas za blábol?? Jedinej trenér kerej byl v průběhu kvalifikace odvolanej byl Rada. A to za celou naši historii. A to teprv ve chvíli kdy skutečně nároďáku teklo do bot. Dneska nároďáku do bot neteče. Eště neprohrál a furt je ve hře a má všecho ve svých rukou. Uhrál bod na půdě silnýho Dánska a remizoval s Bulharskem což je zatím jediná vážnější ztráta?? A ptám se už po stopadesátý?? Za to chcete Bílka odvolat??? Furt tady žádám jedinej logickej argument a eště sem ani jeden z nikoho nedostal. Furt se tady omílaj kydy jako. Každej jinej trenér....atd.. kdo... jakej kdy.... nic... prostě mlácení prázdnejch hesel kerý nejsou ani pravdivý. Jedinej trenér co byl odvolanej byl Rada.