Nechceme zrušit Obchoďák

Quoted post

cmelda

#10 Neberte nám Obchoďák

2012-10-19 12:55

Konečně se na televizní obrazovku dostal seriál, na který se dá koukat. Proto, že jsou to úsměvné běžné příběhy ze života, tak sledování je spíše veselá oddechovka. A ne, jak u seriálů a telenovel konkurenčních televizí, které jsou jen o "kdo s kým, kde, kde proč" - o nevěře, podvodech a jiných nechutnostech a nepříjemnostech života. Pokud si dobře pamatuju, tak to samé bylo například i se seríálem Přešlapy. Ale PROČ?? Vždyť je sledovalo a milovalo tolika lidí!
Už více jak pět let nesleduju televizi, ale na Obchoďák si jí vždycky zapnu.
Prosím,neberte nám Obchoďák.

Odpovědi

Geheimnis

#17 Re: Neberte nám Obchoďák

2012-10-19 23:18:38

#10: cmelda - Neberte nám Obchoďák

Co konkrétně máte na mysli těmi Přešlapy? Nějak jsem nepochopila, jestli je hodnotíte kladně nebo záporně. Já osobně jsem nevynechala jediný díl, Přešlapy byly nejlepším seriálem v české produkci za posledních x let a u mě je na prvním místě spolu s Obchoďákem, protože jsou to oba skvělé seriály se super obsazením.

P.S: Přešlapy byly ale normálně dotočeny a odvysílány do posledního dílu, skončily přesně dle britské předlohy a vedení Primy se rozhodlo s natáčením skončit a nerozjížďět vlastní pokračování. Na jednu stranu škoda, na druhou stranu by to bez Radky (Zuzky Norisové) nebylo ono :-)

Zuzka :*

#23 Re: Neberte nám Obchoďák

2012-10-22 15:56:11

#10: cmelda - Neberte nám Obchoďák

SPRÁVNĚ !! A navíc tam hraje náš Ondra a Igor tam taky bude !!! Ze začátku mi to přišlo jako blbost, ale teď když mě to baví a Ondra tam taky víc hraje, tak to chtěj zrušit ??!!! Dělají Velkou chybu, stejně jako Nova když odmítla vysílat Partičku, ale to byla větší chyba...