Osvobození skupiny Pussy Riot

Quoted post

E.

#26

2012-08-24 16:48

Možná to nenivíte, možná jo, ale naše problémy jsou momentálně velmi podobné. Vzpomeňte na chlápka, který počmáral fotky politiků na autobusech. Za to, že vyjádřil svůj pilitický názor, na což by měl mít v demokratickém státě právo, ho odsoudili - k tomu ho ještě soudila žena jednoho z poškozených - ať mně nikdo neříká, že toto je objektivní soud! Udělali z něj politického vězně - dopustili se téhož, za co všichni dneska nadávaj na komunistickej režim! A s těma holkama v Rusku to bylo nejinak! Putinovo impérium již po dlouhá leta nabývá monarchní charakter a diktatura smrdí takřka demokratickou Evropou! Nedejte se, občané!

Odpovědi

Midori

#27 Re:

2012-08-24 19:04:24

#26: E. -

Váš příspěvek není v pořádku.

1. Pan Smetana je SLUŠNÝ člověk, což se o těch, za něž se berete, nedá říci, bohužel. Nesrovnávejte dvě úplně odlišné kategorie chování.

2. Putin se Vám nelíbí? Řekl bych, že jPutin e pro Rusko požehnáním po éře opilce Jelcina, Putin Rusko zachránil.

Vy si nedokážete uvědomit, co by se stalo, kdyby se na rozvrácené Rusko vrhli supové, a jaký by to mělo dopad i na naši republiku. Protože Vám to zřejmě nedochází, řeknu Vám, že by to bylo i s námi špatné. Věřte, nevěřte.

3. Trest, jaký performerky obdržely, a proti kterému se ovolávají, je na spodní hranici. U nás by mohly vyfásnout až 3 roky. Informujte se.

4. Hovoříte o demokratické Evropě. Jsou i země v Evropě, o nichž se to dá říci. Myslíte si to i o naší zemi?

Promiňte, kromě frází bez faktů, se schvalováním nemrovností a neznalosti právního řádu cizí země se jenom ztrapňujete.