Osvobození skupiny Pussy Riot

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Osvobození skupiny Pussy Riot

E.

#26

2012-08-24 16:48

Možná to nenivíte, možná jo, ale naše problémy jsou momentálně velmi podobné. Vzpomeňte na chlápka, který počmáral fotky politiků na autobusech. Za to, že vyjádřil svůj pilitický názor, na což by měl mít v demokratickém státě právo, ho odsoudili - k tomu ho ještě soudila žena jednoho z poškozených - ať mně nikdo neříká, že toto je objektivní soud! Udělali z něj politického vězně - dopustili se téhož, za co všichni dneska nadávaj na komunistickej režim! A s těma holkama v Rusku to bylo nejinak! Putinovo impérium již po dlouhá leta nabývá monarchní charakter a diktatura smrdí takřka demokratickou Evropou! Nedejte se, občané!
Midori

#27 Re:

2012-08-24 19:04

#26: E. -

Váš příspěvek není v pořádku.

1. Pan Smetana je SLUŠNÝ člověk, což se o těch, za něž se berete, nedá říci, bohužel. Nesrovnávejte dvě úplně odlišné kategorie chování.

2. Putin se Vám nelíbí? Řekl bych, že jPutin e pro Rusko požehnáním po éře opilce Jelcina, Putin Rusko zachránil.

Vy si nedokážete uvědomit, co by se stalo, kdyby se na rozvrácené Rusko vrhli supové, a jaký by to mělo dopad i na naši republiku. Protože Vám to zřejmě nedochází, řeknu Vám, že by to bylo i s námi špatné. Věřte, nevěřte.

3. Trest, jaký performerky obdržely, a proti kterému se ovolávají, je na spodní hranici. U nás by mohly vyfásnout až 3 roky. Informujte se.

4. Hovoříte o demokratické Evropě. Jsou i země v Evropě, o nichž se to dá říci. Myslíte si to i o naší zemi?

Promiňte, kromě frází bez faktů, se schvalováním nemrovností a neznalosti právního řádu cizí země se jenom ztrapňujete.


Anonymous

#28 Prozápadné

2012-08-29 03:09

Česko je dokonalé, že?
pk

#29 Re: velký inkvizitor

2012-08-29 18:01

#2: mk - velký inkvizitor

Pregnantně řečeno. Howg!


Nepřihlášený uživatel

#30

2012-10-16 15:34

Ty, kdo jsi bez viny, hoď první kamenem..tak, když chceme odsuzovat druhé, prvně ukažme na sebe..

Nepřihlášený uživatel

#31

2013-09-25 18:24

Svoboda je nejvyšší hodnota. Svoboda projevu je její nedílnou součást. Pokud nebudeme zastávat principy, které tyto svobody brání a podporují, vracíme Evropu do temné a bolestivé minulosti.

Nepřihlášený uživatel

#32

2013-12-01 15:53

Putin je buzerant, za tim si stojim

Nepřihlášený uživatel

#33

2013-12-01 19:13

Jasně,jsou to prasata tam držet ty holky v base,ale vážení ,viděli jste naše převýchovné tábory?Doporučuji,nenechte si ujít R

Nepřihlášený uživatel

#34

2014-11-05 19:27

Myslím si, že tyhle holky jsou dost odvážné, že vzdorují ruskému autoritářskému režimu a proto se za ně budu bít jako lev.

Nepřihlášený uživatel

#39 Re:

2014-11-16 13:33

#3: -  

 vole

Nasrat

#40 Re:

2015-05-12 17:58

#32: -  

 Putin je buzerant ale podporovat ty štětky nebudu ať si klidně chcípnou.


Nepřihlášený uživatel

#41

2015-05-23 12:31

A najednou SPADLA   KLEC !!!!

Co se u nás tají - USA vyhostiy Pussy Riot !!! Proč neřvou   Havlovci společně s brécou Němcovou? President ty štětky nazval správně. Pussy Riot mají v Americe problém. Pussy Riot, poté co je přijali v Americe s takovou pompou (Madonna, Hillary Clinton), si usmyslely, že někoho vážně zajímá jejich názor a zúčastnily se akcí protestů ve Fergussonu, o čemž samy referovaly v sociálních sítích.   Odpověď nenechala na sebe čekat - na stránkách Bílého domu se objevila petice s požadavkem zrušení víz pro celou "trojici" a vystěhování jí z USA. "Ruští aktivisté ze skupiny "Pussy Riot" - N.Tolokonniková, M.Aljochina a P.Verzilov - přijely propagovat vulgární, amorální a nekřesťanský způsob života,- napsal autor petice. - V Rusku byly ods ouzeny za šokující, urážlivé a amorální činnosti v katedrále Krista Spasitele.  

Američané si váží jakýchkoli názorů, ale náš "pohár trpělivosti" přetekl poté, co tito aktivisté se zúčastnili nelegálních protestních akcí ve Furgassonu a New Yorku. Domníváme se, že účast cizinců v podobných akcích je nepřípustná. My, Američané,vyřešíme svoje problémy samostatně, bez pomoci cizinců, které mají špatnou pověst...

No prosím, dokud tyto "ku*dy" znesvěcovaly katedrálu v Rusku, byly to hrdinky, přijímané Hillary Clinton a dalšími celebritami. Když se postavily za pouliční demonstranty v USA, jsou to najednou "cizinci, kteří mají špatnou pověst" - a pryč s nimi!!! Kde jsou jejich čeští obhájci?


Nepřihlášený uživatel

#42 Re: Re: Re: Za pisničku ne ale za to místo kde to zaspívali měli dostat víc :)

2015-05-23 12:41

#17: - Re: Re: Za pisničku ne ale za to místo kde to zaspívali měli dostat víc :)  

 Aha a znesvěcovat pravoslavný chrám, masturbovat krucifixem, provozovat obscénní tanečky na hrobech padlých vojáků apod. je úplně v pořádku? Jak vidno, těch anarchistek se zastává jen hloupější část národa, ta chytřejší od nich dává ruce pryč (tedy krom takových politických vychcánků jako Schwarzenberg, Kocáb aj.). Zkuste si (kdekoliv v Evropě) vniknout do mešity a vyřvávat tam "alláh je kokot, satan zvítězí" a uvidíte, jak k vám budou tolerantní.


Nepřihlášený uživatel

#43 Re:

2015-05-23 13:02

#24: Kundí orgie -  

 Já myslím, že zdejším zaslepeným pravdoláskařům nic nevysvětlíš, to je nadlidský úkol, na ně neplatí žádné argumenty, jsou zaslepení svojí ideologií, podporovanou všudypřítomnou tendenční protiruskou rétorikou mainstreamu. Když se stála fronta na rozum, očividně tvrdě zaspali a to už teď nedoženou.


Nepřihlášený uživatel

#44

2015-05-25 11:28

je svoboda a svoboda a tyhle couricky to vic nez malo prehnali

KVZ

#45 Re:

2015-06-16 09:18

#41: -  

 To ví přeci každej rozumně uvažující člověk, že Pussy riot je jen sebranka zfetovaných šlapek, k jejichž koloritu patří masturbování krucifixem v pravoslavném chrámu, provozování obscénních tanečků na hrobech padlých sovětských vojáků, házení koček na zdi nebo se ukájení mraženými kuřaty. Kolem půlnoci takových punkerek po městě potkávám tucty, sjetý jak ďas, zvrací na každým rohu, často se v těch zvratkách i vyválí, sprostě vyřvávají, že bych si o ně ani kolo neopřel. Takový čůzy jsou zosobněním toho nejodpornějšího co tahle dekadentní společnost stvořila, jen naše hloupá naivní kavárnička si ty pošahané anarchistky příliš idealizujte. Mají dojem, že když tyhle špíny cílí proti Putinovi, tak jsou to ó velké disidentky, ale to trochu přestřelili.


Nepřihlášený uživatel

#46 Je Rusko nadějí pro zastánce národní suverenity a tradičních hodnot?

2015-07-03 09:08

Rusko je po dlouhých dekádách leninismu - jelcinismu pořád ještě, slovy mne názorově blízkého Alexandra Solženicyna, v troskách. Aniž bych si dělal iluze jak o ruské společnosti, tak o jeho elitách, je nesporné, že Rusko se brání tomu, aby podlehlo dekadenci postmoderního Západu, jemuž je ruský příklon k tradičním hodnotám, kdysi vlastním i Západu, trnem v oku. Každý národně cítící konzervativec proto musí mít k novodobému Rusku, když už ne lásku, tak alespoň respekt. A měl by usilovat o to, aby se i česká společnost, v souladu se svými vlastními duchovními a civilizačními tradicemi, vydala podobnou cestou. I kdyby nás to mělo stát nějaký ten štulec od stále tyranštějšího a totalitnějšího „svobodného světa“.


Anonymous

#47

2016-02-23 17:21

jdi na pornhub a pussy nech být!!!

Nepřihlášený uživatel

#48

2016-02-23 17:46

Jsem rád, že Rusáci nekecaj do českých záležitostí a jsem i rád, že Češi nekecaj do záležtostí ruských. Rusko je svrchovaný stát a má právo soudit své občany dle ruských společenských norem. Ať si dělají co chtějí, my nemáme právo jim říkat, co mají jak dělat.


Nepřihlášený uživatel

#49 Re:

2017-06-17 19:31