Petice pro podporu současné vlády (období 2010-2014)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#20 Re:

2012-05-25 16:52

#17: -

Troufám si tvrdit, že Německo nebo Rakousko na tom bylo po válce podstatně hůř než ČR. Západní Německo na rozdíl od východního a postkomunistických zemí neodmítlo Marshalův plán a kde jsou dnes.

Komunismus v Evropě nepadl proto, že tady někdo cinkal klíčema, ale proto, že byl nadále ekonomicky neudržitelný.

To co tady komunisti budovali financovali z toho, co ukradli soukromým vlastníkům. Tzn. ne z toho, že by ten systém tak prosperoval. Stejně tak Německo na začátku války neprosperovalo proto, že by Hitler přišel s nějakým ekonomickým zázrakem, ale proto, že sebral majetek židům.

Odpovědi

Ríša

#71 Re: Re:

2013-06-13 18:49:04

K#20: - Re:

Komunismus byl opravdu neudržitelný, proto si pohlaváři připravili sametovku a dnes si je volíme (jedno ve které straně).Komunisti možná hospodařili s tím co ukradli soukromníkům, ale vydrželi s tím 40 let , at se Vám to líbí či ne, mnoho toho vybudovali (viz příspěvek v této debatě také zveřejněný ). A ze všech postkomunistických zemí jsme měli nejlepší startovací podmínky t.j. nulový dluh a naopak mnoho pohledávek. No a dnes jsme za poločasem vlády komunistů a jsme tam kde jsme........v pr..... Míra korupce u nás se odhaduje na sto miliard korun ročně. Račte vynásobit léty od "revoluce" a dojdete k závěru, že stačí ji omezit na cca 3/4 a jme bez dluhů. A tato vláde je nejzkorumpovanější ze všech vlád co jsme měli, ostatně dnešní události mi dávají za pravdu. Politici mají plnou hubu demokracie ale jen když se jim to hodí. Když ňákej blb někoho ožralý srazí,poklábosí s policajtama jde domů a vesele řídí dál, je to demokracie. Ale  když jej někdo obviní z korupce ,už žvatlá Němcová v televizi, že je ohrožena demokracie. Řekla to tedy v kontextu s dnešními událostmi, ale  ten dotyčný v tom jede taky. A Nečas se hrozně diví že dnešní zátah neděllali   pražáci. Pročpak asi!?

-