Břve zelené (www.brvezelene.eu)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Re:

2012-05-13 11:20

#8: občan Hostivice - Re:  

 S názorem posledně uvedého komentáře dlužno částečně souhlasit. Je pravdou, že řada občanů Břví se již podepsala pod petici v papírové podobě a připojit podpis pod petici v podobě elektronické patrně považují za nadbytečné. Snad někteří kalkulují s nabídkou investice do svých nemovitostí. Těžko říci.

AŤ tak, či úplně jinak, je skutečností, že své podpisy pod tuto petici připojila řada osob ve společnosti známých. Socioložka paní Šiklová, sinoložka paní Lomová, religionista pan Štampach, dokumentarista pan Škrdlant, herec pan Čech a další.

Shora řečené potvrzuje jisté vzmáhání se občanské společnosti.Tedy projevy podpory ze strany ne-občanů, ne-místních jsou velmi cenné a dlužno si jich považovat.

 

Odpovědi

prababča

#16 Re: Re: Re:

2012-05-17 19:49:51

#9: - Re: Re:

Já si myslím, že se k tomu má právo vyjádřit každý, komu leží na srdci podoba naší vlasti!!! Jen se rozhlédněte, jak ubývají louky a pole, která jsou zabírána na stavby průmyslových center, obchodních center atp. a kde se pak bude pěstovat obilí a jiné plodiny, až nám dojde, že ty chemické šmejdy, kterými nás zásobují všechny ty markety, nejsou k jídlu, že nám ničí zdraví a zatoužíme opět po zdravé potravě?  Pak budeme se bude zeleninu a jiné pěstovat na střechách těch opuštěných betonových hal? Přijeďte se podívat do Liberce - Doubí, co dokázali udělat z vilových čtvrtí!!!  Tady nejde už jen o Břvé, ale i ostatní dosud klidná místa, obklopená přírodou!  K čemu budou lidem peníze, na které teď čekají za své pozemky? Budou se dívat na několikametrové protihlukové stěny za kterými je stejně bude obtěžovat hluk z provozu apod., které jim postaví pár metrů od domů.  Jsem už stará a mohlo by mi to být úplně jedno, ale záleží mi na tom, v čem budou žít děti, vnuci a pravnoučata. Vzpamatujte se všichni, peníze nejsou všechno!