Petice za zachování Artkina Centrál

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#51 Re: Re: Re: Re: Re: Petice není nezávislá

2012-04-03 14:37

#15: - Re: Re: Re: Re: Petice není nezávislá

Nechápu, proč vrtáte do lidí, kteří ctějí kino zachránit a proč se raději nepídíte po lidech, kteří chtějí kino potopit? Neznají se náhodou s někým z mutiplexů...?

Odpovědi

Pavel Nix
Hradec Králové

#52 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice není nezávislá

2012-04-03 14:43:50

#51: - Re: Re: Re: Re: Re: Petice není nezávislá

Věřil bych tomu, protože tlaky jsou od začátku provozování kina obrovský. Kdysi prý lidé z multikina vyhrožovali  Leošovi Kučerovi vypálením artkina apod. Takže není divu, že z této situace teď mají mnozí radost...


Nepřihlášený uživatel

#57 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice není nezávislá

2012-04-03 16:21:18

#51: - Re: Re: Re: Re: Re: Petice není nezávislá

Já myslím, že kino doopravdy nikdo potopit nechce, na to si vystačí současný provozovatel sám, ale jak vidno tak mediální masírka O zlých zastupitelech, antikulturním městě a bezbranném kině je celkem zdařilá.

A pokud tam vznikne obávaná obchodní pasáž nebo kasino, tak za to ponesou vinu jak současný provozovatel, který to nechal dojít do této "blbé" situace, město, které neumí vytvářet nebo nechce prostory pro kulturu a malá podpora veřejnosti.

Multiplexy beru jako konkurenci, kterou přinesly hypermarkety - taky asi úplně nezachraňujeme všechny pekaře a drobné živnostníky, kteří museli díky odlivu zákazníků zavřít krám.