Několik slov k případu doc. PaedDr. Milada Krejčí, CSc.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5 Mirďánku, Mirďánku

2012-01-26 17:26

Mirďánku, když to bylo tak špatný, tak proč jsi tam vůbec studoval??? Najednou se nebojíš a chceš nám otevírat oči? My vidíme dobře a mohu jenom podvrdit, že docentka je ke studentům slušná, vegetarianskou stravu nikomu nevnucuje a na kurzu alkohol na spol. večeru nikomu nezakazovala ani nepočítala! Nedělej hrdinu teď, když jsi dosud mlčel... Dle mého názoru a nejenom mého, je to žena na svém místě, už proto co vše dokázala a nedělá to jenom pro sebe, ale pro nás! Petra

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15 Re: Mirďánku, Mirďánku

2012-01-26 18:19:27

#5: - Mirďánku, Mirďánku 

 Tak to bych milá Petruško chtěla vidět. V tom případě paní docentka udělala poprvé chybu a nechala Vás pod dohledem pít alkohol :-) Protože alkohol dle  zákona 111/1998 Sb. na kurzy vysoké  školy nepatří. Když studuješ vysokou školu poradím Ti jedno. Přečti si nejenom zákon spojený s Tvým studiem, ale i navazující předpisy a naměl by Tě minout statut JU. Bohužel to zřejmě Vás, co petici podepisujete minulo.

Co za to? Uspěšné proplutí?

Mirďánkovo fanoušek

#17 Re: Mirďánku, Mirďánku

2012-01-26 18:40:04

#5: - Mirďánku, Mirďánku

Milá zlatá, zkus se zamyslet. Vy v tom prvním ročníku jste totiž všichni velmi chytří. Až budeš mít za sebou třetí semestr, až začneš mít chování zmíněné plné zuby a bude ti líto, že tento obor nenaplňuje tvá očekávání (která si měla v prváku), plus začínáš mít opravdu hluboko do kapsy (díky Krejčí, která to vše samozřejmně dělá pro vás!), zeptám se tě - tak proč tu vůbec studuješ???? Né každý máme tolik odvahy dobrovolně ukončit studium po té námaze a tolika času, který jsme tomu doposud věnovali, jako Kája Mařík.