Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2695 Re: cactus

2012-01-05 10:42

#3: - cactus 

 Myslím, že tohle je trochu přehnané ne? Nikdo přece netouží likvidovat systém a vše přejmenovávat. Jde jen o 1 objekt, který navíc žádné skutečné jméno nemá, jelikož letiště je pouze obecné označení a Praha? jak originální. Je to prostě jen popis místa, který by navíc v názvu zůstal. Jediné co by se změnilo je prodloužení názvu o jméno V.H. Slovo letiště i Praha by v názvu zůstalo. Myslím, že většina lidí dělá z komára velblouda. Mě se nápad uctít památku V.H. názvem letiště líbí. Ani argument peněz pro mě není nějak oslnivý, protože denně se v této republice vyhazují peníze za mnohem větší blbosti a nikdo proti nim neprotestuje.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2718 Re: Re: cactus

2012-01-05 15:34:36

#2695: - Re: cactus

Myslíte?Jenže takhle to vždycky začíná.Projde jedno, projde další...Letiště název má, že není originální - nevadí.Tady nejde o nějakou originalitu.O tu se můžete snažit jako umělec..ať už jako malíř či hudebník.V dopravě jde o jiné věci..

A to Vaše "prodloužení" je stejně tak úsměvné jako Kocourkovo "odklonění" . :)  Sranda, jak jsou pžíznivci Havla vynalézaví.

A poslední souvětí přesně sedí na ovci...když ostatní kradou, tak budu krást taky.Jeden chce nesmyslně přejmenovat letiště po člověku, který neměl rád létání..no co..tupě se přidám, ať mě většinová společnost neukamenuje a zachovám si prestiž. :)

Ach jo..