Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku

Quoted post

Michal Šotola

#186 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici

2020-04-14 20:06

#178: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici 

Jako lékař se snažím mít oči otevřené. Je pravda,že ve spoustě států byl průběh epidemie výrazně horší a výsledná opatření jsou ještě tvrdší. Včasný zásah v podobě vyhlášení nouzového stavu hodnotím jako plus. Vláda k němu mohla a měla sáhnout daleko dříve. Zdravotnický systém je na vysoké úrovni, zdravotníci jsou vysoce motivovaní a ochotní pomáhat a improvizovat. Vláda jim v tom velké překážky naštěstí nekladla. Ochranné pomůcky zakoupila za draho v Číně. Stejná letadla, která materiál vyvezla ejej za pár týdnů přivezla zpět.

Jinak se vláda nemá čím chlubit. Programy pomoci živnostníkům a podnikatelům jsou složité, míra pomoci je směšná s okolními státy. Odklad nájmů přeneseme na vlastníky nemovitostí. Informovat verejnost o skutečném průběhu onemocnění a jeho reálné nebezpečnosti ve srovnání s jinými chorobami se vládním představitelům nedaří, raději straší a pouští hrůzu. Některá opatření jsou zcela neadekvátní, například zákaz uzavírat sňatky. Tím jsme jako společnost klesli pod úplné dno. Do manželství mohou lidé vstupovat ve válce i ve vězení, nikoliv v době pandemie.  Povinné nošení roušek ke sporné opatření, přesto pokud Vás policista načapá na veřejnosti hned Vám hrozí bloková pokuta 10000.  Aniž byste kohokoliv ohrozila. Hlavně, že budou otevřené hobbymarkety.   

Každý máme svůj názor, respektuji ten Váš. Vláda musí respektovat,že s její prací nejsem spokojen. A to nejen proto,že její vrcholný představitel zůstává v bezprecedentním střetu zájmů, který se v době nouzového stavu ještě zvýrazňuje.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#191 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici

2020-04-14 20:21:34

#186: Michal Šotola - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejedná se o zbytečnou petici 

Můžete mi, prosím, když si tak potrpíte na ta ověřená fakta, doložit, že byly všechny roušky vyvezeny? Máte spočítáno, kolik takových letadel by od nás muselo odletět? Předpokládám, že vedete statistiku. Vláda nemohla vydat nouzový stav dříve, než se mohla něčeho hmatatelného chytit. Vždyť by byla za voly. To dojde i hňupovi. Proboha, co Vy jste zač!




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...