BPCZ - petice proti petici na omezení chovu

Quoted post

Jana N

#38 Re: Re: petice

2019-06-08 04:59

#23: Veronika - Re:  

Tak to jste na omylu, statistika říká jasně,a pan píše jasně vy tupci,tzv.bojova plemena.Utoci i z vodítkem,jsou nebezpeční,a lidí jako stě vy,je neumíte chovat,ani vychovávat,jak mi můžem rozpoznat majitelé těchto ras,že mají situací pod kontrolou??? akorát vaše malé ego je větším když si pořídíte bojová plemena.Budeme šířit dál tuhle pětici, má smysl,,, sama sem zažila útok pitbula.

Odpovědi

Lola

#39 Re: Re: Re: petice

2021-04-06 10:56:31

#38: - Re: Re: petice

Vy jste sama tupcem, já mám Anglického Bulteriera, všichni se ho bojí, ale jen kvůli fámám a dalším pitchovinám, které šíří lidé jako vy. Mám taky čtyřletou neteř, nikdy říkám NIKDY nebyl problém, aby si malá lehla vedle psa a nebo pes vedle ní. Je to její nejúžasnější parťák na celém světě, malá může cokoliv a on ji jen a jen brání,stačí jí polechtat aby zapištěla a pes je okamžitě v pozoru jestli se jí náhodou něco nestalo. V životě už bych si nepořídila žádné jiné plemeno, než plemeno typu bull a věřte mi nebo ne, ale startují na nás čivavy nebo yorkshere, ale plemena typu bull si chtějí hrát a očuchají se a pohoda, ale malé rukavice nic jiného nedělají než útočí, takže jestli nám někdo chce zakázat plemena typu bull, tak my jim zákážeme plemena typu rukavic.