Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14878 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-31 20:17

#14875: právnik - Re: Re: Re: Re:  

Svojho času bol  riaditelom Interpolu Reinhard Heydrich. Vtedy spolupráca v trestných veciach bola tiež snadnejšia.

    Robia sa jasné blbiny v mega/giga rozmeroch. Pozrite sa z okna!  Na oblohe niet oblakov. V tom okamihe je všade o desať stupňov Celsia viacej. Dážď? Niet z čoho. Studne si provrtajte hlbšie,  rieky premenujte na potoky.

    Prečo? Únia vyčistila atmosféru. Niet v nej  dostatok kondenzačných jadier pro dážď. Rozhodnutie únie v tomto prípade bolo chybné.

   Niet nádej, že túto škodu únia dakedy uzná. Náprava je z tohto dôvodu nemožná.

    Koĺko  takých spupných chybných rozhodnutí únia urobila? Koľko peňazí takto kontraproduktívne  vyplýtvala? Nik nevie.

 

Odpovědi

právnik

#14879 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-31 20:29:52

#14878: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Ja som ale nikde a nikdy netvrdil, že jedinou výhodou EÚ je lepšia spolupráca v trestných veciach, dal som vám to iba ako príklad.

Inak, keď už chcete polemizovať o tej pohnutej dobe - mali by ste vedieť, že Heydrich sa nechopil moci v Interpole demokraticky. Úlohu zohralo to, že sídlo Interpolu bolo v tom čase vo Viedni (dnes je v Lyone). Rakúsko bolo v roku 1938 okupované Nemcami. Keď sa v Interpole chopili moci nacisti, tak odtiaľ väčšina členských štátov odišla. My sme síce členským štátom Interpolu zostali, lebo sme boli nemeckým satelitom, avšak keďže s nami spolupracovali iba Nemci a ich ďalšie satelity (napr. Chorváti, s ktorými sme vtedy spolupracovali naozaj hojne), veľmi platné nám to nebolo.