MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#129004 Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-04-05 06:22

Na základě reportáže České televize začala policie prověřovat konspirátora Oldřicha Lukáše. Ten je autorem dezinformačních textů, které během prezidentských voleb lživě informovaly o kandidátu Jiřím Drahošovi. Lživé zprávy mezi sebou e-mailem šířili především senioři. Podle oslovených advokátů může Lukášovi za pomluvu hrozit odnětí svobody až na dva roky.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci

Správně! Lhát se nemá.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#129008 Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-04-05 08:00:40

#129004: Evropan - Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem! 

Co si nějaký pan Lukáš o sobě vlastně myslí ?? Co to je za induviduum ? Vždyť on má vlastně podíl na tom, jak dopadly volby. Rok před volbami přeposílal pomluvné lživé špíny na J. Drahoše, když se ho reporteři zeptali, odkud to měl, odpověděl, že z Australie, Afriky, Asie.. Ale, že se mu NĚKDO NABOURAL DO PC, tak to ted nedokáže... Jedna sračka za druhou.. Je opravdu paradoxující, co si někteří lidé dovolí. Toho chlapa by měli zavřít, až zčerná , volby kvůli tomu anulovat a vyhlásit nové. Tak by to bylo správně.. Čert ví, jestli tento chlap nebyl od Zemanova zákulisí zaplacen za špinavou práci..

Osobně nejsem ani pro Zemana ani pro Drahoše, druhé kolo jsem se nerozhodl, představu o prezidentovi mám trochu jinou a takovou  tito dva pánové  ( každý jiným způsobem ) nesplňují. Ale jde mi o férové jednání a o  regulérnost celých prezidentských  voleb. Nebo si i nadále bereme vzor z Ruska ???


Nepřihlášený uživatel

#129010 Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-04-05 08:29:07

#129004: Evropan - Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem! 

http://www.vyzvavedcu.cz/.... Další manifest  appeasementu. Lieber rot als tot. Školení  normalizovaného vědeckého světového názoru. Zalehni! Podepiš, že jsi byl varován. Kontrola inženýrů lidských duší bude u konce. Odtáhnou zase někam do pryč. Co kdyby si někdo chtěl třeba prdnout. Do nejbližšího dalšího zaharašení.

    Závěrečná věta  zastrašování a intoxikace: " Zajímejme se o dění ve světě, snažme se porozumět skutečným příčinám zla a hledejme způsoby, jak mu společně čelit." Co jsme si, to jsme si, dejme si panáka vodky, zase dobrý. Když bude po našem.

         Jde tedy o vyzvání vědců známými firmami, aby přešli od oportunistické pasivity k islamistické aktivitě. Klasická papalášská buzerace. Politické školení mužstva.

           Jelikož nejsem vědec z povolání,  nejsem na iniciátorech, honosících se svou neznalostí věci, existenčně závislý. Jsem rád, že se nemusím krčit před ostrými hochy a hošicemi,  kteří tohle zinscenovali.

             Všechny houby jsou jedlé. 

              Některé jen jednou.

        

 


Nepřihlášený uživatel

#129011 Re:Drahoš je obyčejný papalášský debil!

2018-04-05 08:34:24

#129004: Evropan - Drahoš je obyčejný papalášský debil! 

Co si to ti agenti CIA z ČT dovolují? To už ty udavačské vyděračské svině definitivně posraly! Teď proti sobě mají celý národ!

 


Nepřihlášený uživatel

#129013 Re: Papaláš Drahoš je loutka pražské kavárny!

2018-04-05 08:54:23