MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#129010 Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-04-05 08:29

#129004: Evropan - Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem! 

http://www.vyzvavedcu.cz/.... Další manifest  appeasementu. Lieber rot als tot. Školení  normalizovaného vědeckého světového názoru. Zalehni! Podepiš, že jsi byl varován. Kontrola inženýrů lidských duší bude u konce. Odtáhnou zase někam do pryč. Co kdyby si někdo chtěl třeba prdnout. Do nejbližšího dalšího zaharašení.

    Závěrečná věta  zastrašování a intoxikace: " Zajímejme se o dění ve světě, snažme se porozumět skutečným příčinám zla a hledejme způsoby, jak mu společně čelit." Co jsme si, to jsme si, dejme si panáka vodky, zase dobrý. Když bude po našem.

         Jde tedy o vyzvání vědců známými firmami, aby přešli od oportunistické pasivity k islamistické aktivitě. Klasická papalášská buzerace. Politické školení mužstva.

           Jelikož nejsem vědec z povolání,  nejsem na iniciátorech, honosících se svou neznalostí věci, existenčně závislý. Jsem rád, že se nemusím krčit před ostrými hochy a hošicemi,  kteří tohle zinscenovali.

             Všechny houby jsou jedlé. 

              Některé jen jednou.

        

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#129020 Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-04-05 11:22:19

#129010: - Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem! 

    Česká věda... je dotována z peněz EU ...    takže když EU zakašle, neřkuli významně zakašle,  česká věda se  po... 

    Míra této závislosti je značná. Nejedná se proto o plané výhrůžky, byť  pečlivě zabalené, v textu nepřítomné. 

    A není navenek příliš známa.

   Vědci jsou tedy ve střetu zájmů. Na druhé straně, často se jedná o účelové dotace,  výzkumy  na zakázky.  Vymoženost posledních let. 

     ALE ... jsou tu jiné, staleté a po staletí praxí spolehlivě ověřované hrozby. Nejen, že nezmizely, ale skryty mocně posílily. A EU, primárně složená z nepřátel nepřátel islámu, naprosto dokonale a kompletně skočila cizí propagandě  na špek.